Great Barrier Reef

Duiken op het Great Barrier Reef

  • Wil jij de onderwaterwereld ontdekken?
  • Wil jij op het grootste levende ecosysteem ter wereld duiken?
  • Is Australië een droombestemming voor jou? Lees dan verder! 

Duiken op het Great Barrier Reef 

Als je het Great Barrier Reef bezoekt, is het een must ook een kijkje onder water te nemen. Het grootste koraalrif ter wereld is prachtig onderwater. Je vindt nergens zoveel leven, zult duiken tussen prachtige kleurrijke koraalriffen en komt bijzondere mariene leven tegen. Leer dus duiken op het Great Barrier Reef. Heb je je brevet al? Maak dan fundives op het Great Barrier Reef. Wil je verder het Great Barrier Reef op? Kies er dan voor een liveaboard te doen, dit is een meerdaagse cruise waar je duikt, eet, duikt, eet en slaapt. Een ervaring om nooit te vergeten! 

Haal je PADI duikbrevet op het Great Barrier Reef  

Boek jouw duikcursus aan het begin van jouw reis, zodat je overal kunt duiken. Kun je nog niet duiken? Haal dan jouw PADI "Learn to Dive" duikbrevet op het Great Barrier Reef! Het je jouw duikbrevet al? Kies dan voor een vervolgcursus, zoals de "Advanced Course". 

Bekijk het filmpje en de foto's over duiken op het Great Barrier Reef.  

Per pagina
Per pagina

Duiken op het Great Barrier Reef - een indruk

 

 

Duikplaatsen op het Great Barrier Reef: waar je duikt is afhankelijk van het weer, veiligheid, stroming etc. Je zult duiken op Pellow Reef, Milln Reef, Thetford Reef en Flynn Reef.
Watertemperatuur: 21 tot 29 graden
Temperatuur: 28 tot 35 graden
Bijzonder leven op het Great Barrier Reef:
migratie van walvissen zoals dwergvinvissen en bultrugwalvissen is tussen mei en augustus. Je vindt hier 5 van de 7 zeeschildpadsoorten en prachtige kleurrijke zeeslakken. 

Duiken op het Great Barrier Reef 

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan even contact met ons op.

Contact