Pattaya

Net zoals overal in Thailand, kun je prachtige zonsondergangen zien in Pattaya
 

Reizen naar Pattaya

Pattaya is een van de grootste toeristen trekpleisters van Thailand. Elk jaar reizen meer dan 5 miljoen mensen naar Pattaya. Pattaya staat synoniem voor het zijn van één grote rosse buurt is, al reizen er naast single mannen ook families en backpackers naar Pattaya.

Reizen naar Pattaya zal je nooit vergeten, niet per se omdat het zo leuk is, maar de rare mix van stripclubs, golfbanen, zon, zee en strand is erg opvallend.

Activiteiten in Pattaya

In Pattaya vind je veel mannen die op zoek zijn naar de liefde, betaald of onbetaald. Dit gebeurt voornamelijk in het nachtleven, dus het kan er wild aan toe gaan. Als "normale" backpacker is er echter ook genoeg te doen: ga bijvoorbeeld naar Underwater World - een groot aquarium (of je kunt je duikbrevet ergens anders in Thailand halen en het in het echt zien), een dierentuin met apen bezoeken of een slangenshow zien. Ook kun je heerlijk shoppen in de grote winkelcentra van Pattaya.

Strand van Pattaya

Het strand van Pattaya is ongeveer 3 kilometer lang en biedt dag en nacht vertier. Er zijn veel bars, restaurants, winkels en discotheken aan het strand. Als je rust zoekt, ga dan naar Jomtien Beach, deze vind je in het zuiden van Pattaya.

Eten in Pattaya

Omdat Pattaya zo ontzettend toeristisch is, kun je alles eten wat je wilt. Hamburgers, pizza, wok en ga zo maar door. Vergeet niet dat je in Thailand bent, dus geef het Thaise eten ook een kans!

Boek je reis naar Pattaya

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact