Koh Tao

Duiken op Koh Tao
 

Reizen naar Koh Tao

Koh Tao is een klein eilandje met een relaxte sfeer. Geniet van de parelwitte stranden, de kristalheldere wateren en grote rotsformaties. Bekijk de zonsondergang vanaf Sairee Beach onder het genot van een cocktail of verken het eiland per scooter, beklim de rotsen of ga snorkelen. Of doe hetgeen waar het eiland bekend om staat: haal je duikbrevet!

Duiken op Koh Tao

Er wordt wat afgedoken in Koh Tao, er worden namelijk nergens in Azië meer duikbrevetten gehaald dan in Koh Tao. Dat betekent ook dat er veel duikscholen zijn die niet de beste kwaliteit leveren. Wij werken met de beste duikscholen van Koh Tao samen om jou een onvergetelijke duikervaring te bezorgen.

De divesites bij Koh Tao staan bekend om het heldere, rustige en warme water. Dit is prettig als je een beginner bent. Je zult voor het eerst de onderwaterwereld ontdekken, het lijkt wel alsof je op een andere planeet bent!

Snorkelen op Koh Tao

Wil je niet duiken, maar wel eens een kijkje onderwater nemen? Er zijn veel baaitjes en divespots waar je ook goed kunt snorkelen! Schrijf de volgende plekken op voordat je met je vinnen en duikbril op pad gaat: Ao Tanote, Aow Leuk, Leam Thian Bay, Hin Wong Bay, Mango Bay, Koh Nang Yuan of Shark Island

Sairee Beach en Sairee Village

Je kunt elke dag een prachtige zonsondergang zien vanuit de relaxte stoelen van de strandtentjes. Er zijn ontzettend veel restaurantjes waar je authentiek Thais kunt eten, maar ook pizza's of hamburgers kunt bestellen. Het nachtleven in Sairee bruist - er is elke avond wel iets te beleven!

Andere activiteiten op Koh Tao

Er zijn ook andere leuke dorpjes zoals Chalok Ban Khao. Hier heb je een baai met allerlei leuke restaurantjes en een relaxte sfeer. Koh Tao heeft prachtige rotsformaties die je kunt beklimmen. Je kunt ook je scooter een dagje verruilen voor een kayak en het eiland vanaf de zee verkennen. 

Boek je reis naar Koh Tao

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact