Koh Samui

Kayakken in het Angthong National Park
 

Party op Koh Samui

Koh Samui en de bijbehorende 80 eilandjes liggen in de golf van Thailand. Koh Samui was een goedkope backpackbestemming, maar sinds het vliegveld op Koh Samui bestaat, delen backpackers het eiland met families en andere toeristen. Het groeiende aantal toeristen krikt prijzen omhoog en sommige plekken van het eiland zijn vervuild. Desondanks is Koh Samui een prachtig eiland waar je je 24 uur per dag kunt vermaken met feesten en relaxen.

De stranden van Koh Samui

Koh Samui zit vol met parelwitte stranden die je van de plaatjes kent. Chaweng is het bekendste strand van Koh Samui, maar ook het duurste. Resorts worden afgewisseld met hostels, restaurants, discotheken en leuke winkeltjes. Als je zin hebt om te feesten moet je in Chaweng zijn. Lamai staat op tweede plaats als feestlocatie. Er zijn ook kleinere, rustigere strandjes zoals Big Buddha Beach en Bo Phut Beach die zeer aan te raden zijn. Kijk uit met de drankjes, want voor je het weet heb je een tattoo met de naam van je reisgenoot op je voorhoofd.

Reizen naar Koh Samui Thailand

Uitgefeest op Koh Samui?

Ben je het feesten en relaxen zat? Ga dan naar het Angthong National Marine Park. Amthong bestaat uit 40 eilandjes herkenbaar aan de bijzondere kalkstenen rotsformaties. Hier kan je ook diepzeevissen of duiken! Mocht je klaar zijn met Koh Samui, dan is het slechts 45 minuten varen naar het volgende eiland; Koh Phangan.

Boek je reis naar Koh Samui

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact