Koh Samet

Koh Samet en de prachtige blauwe oceaan vanaf het strand.
 

Reizen naar Koh Samet

Koh Samet is een klein eilandje niet ver van Bangkok en is een nationaal park. Koh Samet is zo klein dat je in één dag het hele eiland over kunt wandelen. Je kunt dat ook niet doen en heerlijk chillen op de vele stranden.

Koh Samet is een nationaal park, maar wordt niet altijd even goed onderhouden, want op sommige plekken, zoals bij Na Dan vind je veel afval en troep. Koh Samet blijft echter populair, omdat het zo dicht bij Pattaya en Bangkok ligt.

Strand op Koh Samet

De meeste stranden vind je aan de oostkust van Koh Samet. Het is er heerlijk vertoeven op het witte zand. Koh Samet is een klein eilandje, en het grootste strand dat je hier vindt is Hat Sai Kaew. Als je zin hebt in een feestje is Hat Sai Kaew de plek waar je moet zijn op Koh Samet. Verblijf wat verder van Hat Sai Kaew af, als je meer rust wilt.

Beste reistijd Koh Samet

De seizoenen die normaliter in Thailand gelden, gelden niet op Koh Samet. Het regent hier een stuk minder, maar het is hier droger in mei en juni dan in de rest van Thailand. Koh Samet heeft een eigen microklimaat.

Tip: vergeet niet een prachtige zonsondergang te zien vanaf de kliffen in het zuidwesten van Koh Samet!

 

Boek je reis naar Koh Samet

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact