Budget wereldreis

Budget verre reis
Wat kost een wereldreis? Het is een veelgestelde vraag waar helaas geen standaard formule voor is. Het budget voor je verre reis is afhankelijk van je persoonlijke situatie, wensen, reistijd, comfortvoorkeuren, enzovoort. Wel geven we je een schatting van budget per land voor je reis.

Budget per land

Onze Travel Specialists houden altijd het volgende budget per land aan:

Azië €1000 per maand
Australië €2000 per maand
Nieuw-Zeeland €2000 per maand
Noord-Amerika €2000 per maand
Zuid-Amerika €1400 per maand
Afrika €1400 per maand


*Deze budgetten zijn een schatting per maand en exclusief vliegticket.

Wisselkoers

Let op! Wisselkoersen veranderen continu. Dat betekent dat de waarde van de euro meer of minder kan zijn in een andere valuta. Veranderingen in de wisselkoers kunnen een groot verschil maken op de kosten van je reis. Houd daarom altijd goed de wisselkoers in de gaten zodat je niet voor verassingen komt te staan. Soms zijn de wisselkoersen gunstig en kan je meer doen van je geld!

Kosten vóór vertrek

Zodra je begint met het plannen van je (wereld)reis krijg je gauw te maken met verschillende kosten die je al in Nederland kwijt bent. Denk aan je vliegticket, visa, verzekeringen en meer! Lees hier met welke kosten vóór vertrek je rekening moet houden.

Kosten tijdens je reis

Naast de dagelijkse kosten als accommodatie, eten en drinken moet je ook rekening houden met hogere kosten voor geplande en ongeplande activiteiten. Het is dus heel belangrijk om een goed budget te hebben om de kosten tijdens je reis te betalen.

 

 

Contact