Sapa

Trekking in Sapa
 

Ga hiken in Sapa!

Sapa is de plek waar je moet zijn voor een meerdaagse trekking door rijstvelden met prachtige uitzichten, je komt al snel langs kleine bergdorpjes waar je de locals ziet leven. Zorg dat je conditie op peil is!

Trekking vanaf het dorpje Sapa

Pak de nachttrein richting Lao Cai om vanaf daar de trekking door Sapa te beginnen. Boek deze trein een paar dagen voordat je de trekking in Sapa gaat doen. Wil je lekker slapen? Kies dan voor de soft sleeper. Sapa ligt in het noorden van Vietnam op een hoogte van zo’n 1600 meter. De natuur in Sapa is opvallend groen en bestaat voornamelijk uit grote rijstvelden. De koelere temperaturen maken een trekking door Sapa en omgeving aangenaam.

Leer de echte Vietnamese cultuur kennen

Naast het landschap leer je tijdens een trekking in Sapa ook de cultuur kennen. In het kleine dorpje Sapa wonen verschillende minderheidsgroeperingen, zoals de Hmong, Dao en Tay, die hier vroeger naartoe zijn getrokken. Deze groepen leven hier volgens hun oude gewoontes waardoor je de echte cultuur van deze omgeving leert kennen.

Boek jouw trekking in Sapa bij KILROY

KILROY biedt zowel kortere trektochten door Sapa als langere trektochten aan. Ben je nieuwsgiering geworden en wil je meer informatie over de trekkingstochten door Sapa? Bekijk de tours of neem contact op met onze Travel Specialists. Zij kunnen je alles vertellen over onze trekkings door Sapa! 

Boek je reis naar Sapa

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact