Hostels online boeken

Zoek hostels

Startpakketjes

Na een lange vlucht wil je niets liever dan snel naar je hotel of hostel, je spullen op bed gooien en je even opfrissen voordat je de stad gaat verkennen. Met een startpakketje heb je je transfer naar het ho(s)tel en de eerste overnachtingen goed geregeld.

Bekijk alle startpakketjes.

Startpakketje met transfer en overnachtingen


Ben je op zoek naar een zo voordelig mogelijke slaapplek, kies dan voor een hostel. Boek een bed in een "dorm" of boek een kamer met je reisgenoot. Hoe groter de dorm (hoe gezelliger), hoe goedkoper de overnachting. Maar ook privé kamers zijn in hostels vaak voordeliger dan in een hotel.

Wanneer je op reis gaat zul je ook ergens moeten slapen. Nu kan het zo zijn dat je het type reiziger bent dat pas op de bestemming gaat kijken welke accommodatie er is. Ons advies: zoek vanuit je luie stoel thuis op onze website een leuk hostel voor de eerste paar dagen op je bestemming. Dan kun je vanuit daar verder zoeken als je wilt. Zo voorkom je dat de leuke accommodaties vol zitten wanneer je aankomt.

Prepaid hostelpassen Australië

Prepaid hostelpassen Australië
Met een prepaid hostelpas boek je bij KILROY van tevoren een aantal overnachtingen in Australië die je op de pas zet. Dit is goedkoper dan ter plaatse een overnachting in een hostel boeken. Ook ben je zodoende ter plekke niets meer kwijt aan overnachtingen én je bent flexibel en vrij om zelf te bepalen waar en wanneer je de pas gebruikt.
Meer informatie

Startpakketjes

Startpakketjes
Na een lange vlucht wil je niets liever dan snel naar je hotel of hostel, je spullen op bed gooien en je even opfrissen voordat je de stad gaat verkennen. Met een startpakketje heb je het goed geregeld.
Meer informatie
Contact