Op wereldreis als huwelijksreis

Op wereldreis als huwelijksreis

Wat is er nou mooier dan het maken van een wereldreis als huwelijksreis? KILROY heeft al vele huwelijkskoppels geholpen bij het plannen en boeken van hun ultieme droomreis. Een reis die je maakt om je verdere leven samen in te luiden; zoiets moet uniek, maar ook goed geregeld zijn.

Geen all-inclusive pakketreizen

Bij KILROY bieden we geen pakketreizen of all-inclusive huwelijksreizen naar toeristische resorts aan. Bij ons stellen we huwelijksreizen samen op basis van een wereldticket. Hier en daar strand en een mooi resort in combinatie met een roadtrip, duiken of misschien wel een trekking. Wil je dus liever 2 weken all-inclusive met andere honeymooners op het strand liggen, dan zijn er heel wat reisbureaus die je daar beter mee kunnen helpen dan wij.

Waarom een wereldreis als huwelijksreis?

Wereldreizen zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Niet alleen omdat steeds meer mensen vaker op reis gaan, maar zeker ook omdat er steeds meer mogelijk is. Vliegmaatschappijen combineren hun krachten steeds vaker, waardoor er heel veel mooie routes te maken zijn. En wereldroutes waar je vroeger minimaal een paar maanden voor moest uittrekken, zijn tegenwoordig zelfs al in een paar weken te doen.

Ideaal dus voor een unieke huwelijksreis van een paar weken. Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jullie huwelijksreis? Neem dan even contact op met onze wereldreis specialist, Tom Janse.

Tom Janse

Tom Janse
Tom is al meer dan 10 jaar dé specialist bij KILROY op het gebied van wereldreizen. Hij heeft zelf tweemaal een wereldreis gemaakt en kent alle ins-en-outs van de trends, mogelijkheden en uitdagingen.
Profiel Tom Neem contact op met Tom

 

Contact