Wereldticket Tropical Fiji

Wereldticket Tropical Fiji
Vanaf EUR 2.153per persoon

Details

  • ✈️ 6 vluchten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
Wereldticket Tropical Fiji neemt je mee downunder. Vlieg naar Australië en Nieuw-Zeeland, maak een exotische stop op Fiji en Hawaii, ontdek de omgeving van Seattle en vlieg naar huis via Reykjavik.

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Fiji
  • VS
  • IJsland

Wereldticket Toprical Fiji neemt je mee downunder waar je alle tijd hebt om langs de ooskust te reizen van het indrukwekkende Australië. Vlieg vervolgens vanaf Brisbane naar Nieuw-Zeeland waar je het noordereiland verkent en als je tijd hebt ook het zuidereiland. Dan is het tijd om maximaal te eilandhoppen op het meer dan 300 eilanden bestaande Fiji. Nog niet genoeg mooie eilanden gezien, dan ga je nog even door op Hawaii. Ontdek de stad Steattle en vlieg via IJsland weer terug naar huis.

De route van dit wereldticket 

✈️ Amsterdam - Sydney - Brisbane - Auckland - Fiji - Hawaii - Amsterdam

Wereldticket Fiji 2 Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

Bestemming toevoegen of veranderen

Mis je één of meerdere bestemmingen, gebruik dit wereldticket dan als voorbeeld en maak een wereldreis op maat

Voorwaarden

De prijs van dit wereldticket voor jongeren en studenten is afhankelijk van reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen.

Geldigheid en data wijzigen

Met dit wereldticket kun je tot 12 maanden wegblijven. Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend. 

Sydney, Australië

Sydney is voor veel backpackers de startplaats voor hun reis door Australië. Sdyney is bruisend, heeft een warme atmosfeer en staat vol bekende en onbekende bezienswaardigheden. Met deze Ultima Surfari surf je op alle goede surfspots van Sydney tot aan Brisbane.


Brisbane, Australië

Brisbane staat ook wel bekend als als the 200 kilometre city. De stad heeft namelijk aan 200 kilometer uitgestrekte stranden en is vol van laidback surfdorpjes, partyspots en een helder blauwe zee. In Brisbane schijnt 250 dagen per jaar de zon.

Auckland, Nieuw-Zeeland

Maak een roadtrip in het noordereiland van Nieuw-Zeeland met een campervan. Wil je het hele land zien, dat kan gewoon met dezelfde auto. In tegenstelling tot vele andere camperhuurbedrijven is dit met Jucy wel mogelijk. 

Campers in Nieuw-Zeeland

Campers in Nieuw-Zeeland
Een Jucy campervan is perfect voor een roadtrip door heel Nieuw-Zeeland. Kies voor een twee- of vierpersoons campervan. One way mogelijk!
Campervan voor vier Campervan voor twee


Fiji

Fiji is de parel van de Pacific. Een tropisch paradijs bestaande uit niet minder dan 333 eilanden! Op Fiji kan je magische landschappen en een overvloed aan avonturen en activiteiten ontdekken. Doe niet moeilijk en ga eilandhoppen met andere internationale backpackers. 

 
Hawaii

Snorkelen met schildpadden, kajakken tussen dolfijnen en een bezoekje aan Hawaii Volcanoes National Park hoort hier allemaal bij. Je mist geen enkele highlight.  

 

Studentenkortingskaart ISIC

Met de ISIC studentenkaart heb je als student recht op meer dan 40.000 kortingen over heel de wereld. Je hebt een ISIC studentenkaart nodig om de flexibele KILROY studenten- en jongerentickets die bij deze route horen, te boeken. Koop hier je ISIC studentenkaart

 

Partners

Promotion partners: Fiji and Jucy 

Contact