Wereldticket Togs & Jandals

Wereldticket Togs & Jandals
Vanaf EUR 1.998per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 8 vluchten
  • ✈️ Wijzigen vanaf €75
Togs & Jandals zijn slippers en zwemkleding in de taal van de Kiwi's. Reis met dit wereldticket naar Zuid-Amerika, ontdek het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, ga eilandhoppen en haal je duikbrevet op Fiji, vlieg door naar Azië en reis overland van Singapore naar Thailand. Dit flexibele wereldticket is extra voordelig voor jongeren en studenten.

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Brazilië
  • Argentinië
  • Nieuw-Zeeland
  • Fiji
  • Singapore
  • Thailand

De route van dit wereldticket 

✈️ Amsterdam - Rio de Janeiro // Buenos Aires - Auckland - Fiji - Singapore // Bangkok - Amsterdam

Wereldticket Togs & Jandals

Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

Bestemming toevoegen of veranderen

Mis je één of meerdere bestemmingen, gebruik dit wereldticket dan als voorbeeld en maak een wereldreis op maat. 

Voorwaarden

De prijs van dit wereldticket voor jongeren en studenten is afhankelijk van reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen.

Geldigheid en data wijzigen

Met dit wereldticket kun je tot 12 maanden wegblijven. Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend. 

Zelf jouw wereldticket samenstellen

Zelf jouw wereldticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

Rio de Janeiro

De nummer één stad van Brazilië is Rio de Janeiro en voor vele reizigers is dit meteen het startpunt van hun reis door dit land. De reputatie van Rio klopt. Het is een spectaculaire, bruisende en geweldige stad. Rio zit vol entertainment, ontspanning, actie, avontuur, zon, warmte, passie, lust voor het leven en warmhartige mensen. En dan is er ook nog de perfecte combinatie van grote stad en strand.

 

Buenos Aires

Deze kleurrijke en bruisende stad heeft een Europese vibe. Buenos Aires is voor veel backpackers favoriet. Misschien kan je er langer blijven en een cursus Spaans volgen of een vrijwilligersproject doen?

 

Auckland, Nieuw-Zeeland

Maak een roadtrip in het Noordereiland van Nieuw-Zeeland met een campervan. Wil je ook naar het Zuidereiland rijden? In tegenstelling tot vele andere camperhuurbedrijven is dit bij KILROY mogelijk met dezelfde auto.

Campers in Nieuw-Zeeland

Campers in Nieuw-Zeeland
Een Jucy campervan is perfect voor een roadtrip door heel Nieuw-Zeeland. Kies voor een twee- of vierpersoons campervan. One way mogelijk!
Campervan voor vier Campervan voor twee

 

Fiji

Fiji is de parel van de Pacific. Een tropisch paradijs bestaande uit niet minder dan 333 eilanden! Op Fiji kan je magische landschappen en een overvloed aan avonturen en activiteiten ontdekken. Doe niet moeilijk en ga eilandhoppen met andere internationale backpackers. Of leer duiken op één van de mooiste duikplekken ter wereld.

Singapore

Meer welvarendheid dan in Singapore kom je bijna nergens tegen in Azië. Singapore staat bekend om de schone straten. Op iedere meter staat een prullenbak, mensen zijn bijna 24/7 bezig met opruimen, perkjes verzorgen en doen werkelijk alles om de stad maar zo schoon mogelijk te houden.

Bangkok

Bangkok is de perfecte mix tussen oud en nieuw, hyper modern en lekker authentiek. Bijna iedere reiziger in Zuidoost-Azië maakt vroeg of laat een (tussen)stop in Bangkok en slechts weinig mensen zijn niet onder de indruk. Omdat je overland reist tussen Bangkok en Singapore is de volgende rondreis heel handig. 

 

Studentenkortingskaart ISIC

Met de ISIC studentenkaart heb je als student recht op meer dan 40.000 kortingen over heel de wereld. Je hebt een ISIC studentenkaart nodig om de flexibele KILROY studenten- en jongerentickets die bij deze route horen, te boeken. Koop hier je ISIC studentenkaart.  

Air New Zealand

De vluchten Buenos Aires - Auckland - Fiji worden uitgevoerd door Air New Zealand

Contact