Wereldticket The Wop Wops

Wereldticket The Wop Wops
Vanaf EUR 1.598per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor alle leeftijden
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 5 vluchten
  • ✈️ Wijzigen vanaf €75
Dit wereldticket neemt je mee naar The Wop Wops, een plek ver van de buitenwereld zoals de Nieuw-Zeelanders dat zo mooi zeggen. Via Amerika reis je naar Rarotonga waar zich de hoofdstad bevindt van de fotogenieke Cook Eilanden. Hierna wordt het tijd om een roadtrip/busreis te maken in het land van de Kiwi's. Je reis sluit je af in het bijzondere Japan.

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Verenigde Staten
  • Cook Eilanden
  • Nieuw-Zeeland
  • Japan

De route van dit wereldticket 

✈️ Amsterdam - San Francisco // Los Angeles - Cook Eilanden - Christchurch // Auckland - Tokyo* - Amsterdam

*Het is ook mogelijk om Tokyo te vervangen voor Shangai, Hong Kong of Singapore.

Wereldticket The Wop Wops

Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

Bestemming toevoegen of veranderen

Mis je één of meerdere bestemmingen, gebruik dit wereldticket dan als voorbeeld en maak een wereldreis op maat. 

Voorwaarden

De prijs van dit wereldticket voor alle leeftijden is afhankelijk van reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De vlucht van Los Angeles naar de Cook Eilanden gaat slechts één keer per week, dus houd hier rekening mee. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen.

Geldigheid en data wijzigen

Met dit wereldticket kun je tot 12 maanden wegblijven. Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend. 

Zelf jouw wereldticket samenstellen

Zelf jouw wereldticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

Tokyo

Bezoek trendy Tokyo! Shibuya is een superdrukke en kleurrijke wijk in Tokyo, je ziet hier de laatste fashion- en entertainmentindustrietrends. Daarnaast zijn er veel andere must-sees. Vanaf Tokyo kun je door Japan reizen met de Japan Rail Pass die 7, 14 of 21 dagen geldig is en je overal naar toe brengt.

 

Auckland

Maak een roadtrip op het noordereiland van Nieuw-Zeeland met een campervan. Wil je eindingen op het Zuidereiland? In tegenstelling tot vele andere verhuurbedrijven is dit via KILROY gewoon mogelijk met dezelfde auto. 

Campers in Nieuw-Zeeland

Campers in Nieuw-Zeeland
Een Jucy campervan is perfect voor een roadtrip door heel Nieuw-Zeeland. Kies voor een twee- of vierpersoons campervan. One way mogelijk!
Campervan voor vier Campervan voor twee

 

Christchurch

De stad met een levendige muziekscene en een hechte samenleving gelegen in een mooie omgeving, dat is Christchurch. Dit is de laatste bestemming van Nieuw-Zeeland voordat je verder reist naar Amerika.  

Cook Eilanden

De 15 eilanden die tot de Cookeilanden behoren bestaan voornamelijk uit bergen, jungle en witte zandstranden. Je kunt er surfen, duiken en snorkelen of gewoon lekker in een hangmat onder een palmboom liggen en genieten. 

San Francisco

Voordat je de oostkust van de Verenigde Staten verkent, kan je genieten van een stedentrip in San Francisco. Bezoek The Rock oftwel Alkatraz, ga naar de nationale parken nabij San Fran of wandel door het kleurrijke centrum. Je kan zelf kiezen hoe je van San Francisco naar Los Angeles reist. Doe het met een roadtrip of ga met met een groepsreis, zoals onderstaande waarbij je oa Yosemite, Las Vegas en de Grand Canyon bezoekt.

Los Angeles

Je zult je niet snel vervelen in Los Angeles. Je kan gaan surfen op Malibu Beach of beroemde mensen spotten in de Hollywood Hills. Geniet van het culturele leven in de musea, shop op Rodeo Drive en verdwaal in Beverly Hills waar de één na de andere bekende spot uit televisieseries en films te zien zijn.

 

Studentenkortingskaart ISIC

Met de ISIC studentenkaart heb je als student recht op meer dan 40.000 kortingen over heel de wereld. Je hebt een ISIC studentenkaart nodig om de flexibele KILROY studenten- en jongerentickets die bij deze route horen, te boeken. Koop hier je ISIC studentenkaart.  

Air New Zealand

De vluchten Los Angeles - Cook Eilanden - Auckland - Tokyo worden uitgevoerd door Air New Zealand.

Contact