Wereldticket Sweet As, Bro

Wereldticket Sweet As, Bro
Vanaf EUR 1.525per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ 4 vluchten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ Wijzigen vanaf €75
Dit wereldticket is Sweet As, Bro, zoals ze dat alleen in Nieuw-Zeeland kunnen zeggen. Op deze route leer je niet alleen de taal van de Kiwi's, maar stop je ook in het reusachtige China, reis je door de beeldschone natuur van Westelijk Canada en spot je beroemdheden in LA. Dit flexibele wereldticket is extra voordelig voor jongeren en studenten.

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • China
  • Nieuw-Zeeland
  • Canada
  • Verenigde Staten

De route van dit wereldticket 

✈️ Amsterdam - Peking // Hong Kong - Auckland // Christchurch - Vancouver // Los Angeles - Amsterdam

Wereldticket Sweet As Bro

Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

Bestemming toevoegen of veranderen

Mis je één of meerdere bestemmingen, gebruik dit wereldticket dan als voorbeeld en maak een wereldreis op maat. 

Voorwaarden

De prijs van dit wereldticket voor jongeren en studenten is afhankelijk van reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen.

Geldigheid en data wijzigen

Met dit wereldticket kun je tot 12 maanden wegblijven. Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend. 

Zelf jouw wereldticket samenstellen

Zelf jouw wereldticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

Peking

Peking is het begin van jouw wereldreis. Zorg voor een zachte landing en boek een startpakketje waarbij je wordt opgehaald van het vliegveld en voor de deur van het ho(s)tel wordt afgezet waar je de eerste dagen zal verblijven. Peking is een goede basis voor jouw backpacktrip door China. Bekijk de Chinese Muur, de Verboden Stad en het Tiananmenplein.

 

Hong Kong

De miljoenenstad Hong Kong is met recht de kosmopolitische poort die de weg voor de rest van Azië opent. Door de samensmelting van de vele verschillende culturen heeft de stad veel verschillende gezichten. Ontdek één van de meest interessante steden van dit werelddeel voordat je Azië uitreist.

Auckland

Maak een roadtrip op het noordereiland van Nieuw-Zeeland met een campervan. Wil je eindingen op het Zuidereiland? In tegenstelling tot vele andere camperhuurbedrijven is dit met Jucy gewoon mogelijk om dit met dezelfde auto te doen.

Campers in Nieuw-Zeeland

Campers in Nieuw-Zeeland
Een Jucy campervan is perfect voor een roadtrip door heel Nieuw-Zeeland. Kies voor een twee- of vierpersoons campervan. One way mogelijk!
Campervan voor vier Campervan voor twee

Christchurch

De stad met een levendige muziekscene en een hechte samenleving gelegen in een mooie omgeving, dat is Christchurch. Dit is de laatste bestemming van Nieuw-Zeeland voordat je verder reist naar Amerika.

Vancouver

De derde grootste stad van Canada heeft een spectaculaire locatie en ligt tussen rijzende bergen en de Stille Oceaan. De meeste reizigers komen naar Westelijk Canada voor natuur, meren en de nationale parken zoals Banff en Jasper. Pak de Moose bus en reis bijvoorbeeld met deze busreis naar Kelowna, Lake Louise, Banff en Jasper National Park:

 

Los Angeles

Je zult je niet snel vervelen in Los Angeles. Je kan gaan surfen op Malibu Beach of beroemde mensen spotten in de Hollywood Hills. Geniet van het culturele leven in musea, shop op Rodeo Drive en verdwaal in Beverly Hills waar de één na de andere bekende spot uit televisieseries en films te zien zijn.

 

Studentenkortingskaart ISIC

Met de ISIC studentenkaart heb je als student recht op meer dan 40.000 kortingen over heel de wereld. Je hebt een ISIC studentenkaart nodig om de flexibele KILROY studenten- en jongerentickets die bij deze route horen, te boeken. Koop hier je ISIC studentenkaart.

Air New Zealand

De vluchten Hong Kong - Auckland - Vancouver - Los Angeles worden uitgevoerd door Air New Zealand. 

Contact