Wereldticket Sand and the City

Wereldticket - Sand and the City
Vanaf EUR 2.425per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor alle leeftijden
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 6 vluchten
  • ✈️ Wijzigen vanaf €150
Wereldticket Sand and the City is voor alle leeftijden. Wissel eilanden en stedentrips af tijdens deze wereldreis. Blijf voor langere tijd op een bestemming en reis over land - zo haal je het maximale uit jouw reis door Azië, Oceanië en Amerika!

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Singapore
  • Australië
  • Fiji
  • Verenigde Staten

Als je niet wilt kiezen tussen citytrippen en zand tussen je bilnaad, dan is dit de enige echte oplossing! In Singapore hou je het allemaal nog erg schoon... Vanaf hier kun je zelf Zuidoost-Azië verkennen, of meteen doorvliegen naar Bali. Oefen hier flink op je surfskills, want dan kun je de show stelen op de golven bij Sydney en Los Angeles. Fiji is een fijne tussenstop om even te chillen, maar ook om hi te zeggen tegen haaien! Last but totally not least.. New York, New York. Heb je je tas al gepakt?

De route van dit wereldticket

✈️ Amsterdam - Singapore - Sydney - Fiji - Los Angeles - New York - Amsterdam 

Wereldticket Sand & the City

Voorwaarden

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De bovenstaande prijs is geldig bij vertrek in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn. 

Geldigheid

Het ticket is 12 maanden geldig. 

Wijzigingskosten

Je kunt met dit wereldticket voor alle leeftijden maar liefst tot 12 maanden wegblijven. Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €150 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Zelf jouw wereldticket samenstellen

Zelf jouw wereldticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact