Wereldticket On A Budget

Wereldticket On a budget
Vanaf EUR 1.575per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ 5 vluchten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ Wijzigen vanaf €75
DIt is een populair en goedkoop wereldticket voor jongeren en studenten met een klein budget. Vlieg op bestemmingen als Thailand, Australië, Nieuw-Zeeland en de westkust van de USA. Heel compleet, heel cheap.

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Thailand
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Verenigde Staten

Dit populaire en goedkope wereldticket voor jongeren en studenten is de perfecte basis voor een wereldreis. Je kunt namelijk jouw reis zo groot mogelijk maken door overland te reizen op de bestemmingen waar je op vliegt. Of hou het goedkoop en kort door lekker een tijdje te verblijven in het land om vervolgens weer door te vliegen. Onze Travel Specialists helpen je graag met het finetunen van jouw droomreis.  

De route van dit wereldticket 

✈️ Amsterdam – Bangkok // Singapore – Sydney // Melbourne - Christchurch // Auckland - San Francisco // Los Angeles - Amsterdam   

Wereldticket On A Budget
Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht  

Voorwaarden 

Dit wereldticket is ontzettend populair, hierdoor zijn deze wereldtickets beperkt beschikbaar. We laten je dit zo snel mogelijk weten na opvragen van een offerte. Prijzen van dit wereldticket zijn afhankelijk van reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen.

Geldigheid

Wereldticket On a Budget is 12 maanden geldig. Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend.

Zelf jouw wereldticket samenstellen

Zelf jouw wereldticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact