Wereldticket Cheap Cheap

Wereldticket - Cheap Cheap
Vanaf EUR 1.475per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor alle leeftijden
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 4 vluchten
  • ✈️ Wijzigen va EUR 75,-
Ons goedkoopste wereldticket voor reizigers van alle leeftijden. Dit is onze instap versie van alle wereldreizen, maar biedt nog altijd meer dan genoeg opties om heel wat maanden weg te blijven. Met dit ticket boek je al een wereldreis voor de prijs van een retourtje!

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Hong Kong
  • Nieuw-Zeeland
  • de Verenigde Staten

Heb je niet zoveel tijd of wil je gewoon eens een wereldreis proberen die niet in één klap je budget voor 5 jaar er doorheen slaat, dan is dit een mooie instap-wereldreis. En omdat het zo goedkoop is, is deze route al jaren ons best verkochte wereldticket.

Ook is dit ticket te gebruiken als basis voor een uitgebreidere wereldreis. Plak er bijvoorbeeld een paar bestemmingen aan, zoals bijvoorbeeld: reis vanuit Hong Kong naar Vietnam, of vanuit Auckland met een goedkoop retourticket heen en weer naar Australië. Er is heel veel mogelijk. Geef altijd je wensen aan ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het samenstellen van jouw ideale wereldticket.

De route van dit wereldticket

✈️ Amsterdam - Hong Kong* - Auckland - Los Angeles* - Amsterdam

Wereldticket Cheap Cheap - de Route
Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

*Het is mogelijk om de volgende bestemmingen te ruilen:

  • In plaats van Hong Kong: Tokyo of Shanghai
  • In plaats van Los Angeles: San Francisco of Vancouver en dan over land richting Los Angeles reizen

Voorwaarden 

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs. Wil je buiten het laagseizoen vliegen, dan kan de prijs anders uitvallen. Hoeveel dit scheelt? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over.

Je kunt met dit wereldticket voor alle leeftijden maar liefst tot 12 maanden wegblijven. Wil je onderweg de data van je vluchten wijzigen, dan kan dat bij dit wereldticket vanaf 75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.  

Zelf jouw wereldticket samenstellen

Zelf jouw wereldticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact