Wereldticket Awesome Fiji

Wereldticket Awesome Fiji
Vanaf EUR 1.972per persoon

Details

  • ✈️ 8 vluchten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
Wereldticket Awesome Fiji brengt je via Zuidoost-Azië helemaal downunder. Reis overland van Bangkok naar Singapore én van Melbourne naar Syndey. Na Nieuw-Zeeland en Fiji doe je wat California dreamin' en vlieg je naar huis via Londen.

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Qatar
  • Thailand
  • Singapore
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Fiji
  • VS
  • Engeland

Wereldticket Awesome Fiji neemt je mee naar droombestemming Fiji. Maar voordat je daar bent, reis je eerst via Doha naar Thailand. Vanaf daar ga je overland naar Singapore. Hoe je dat invult, is aan jezelf. Maak een roadtrip van Melbourne naar Sydney en vlieg vervolgens naar Nieuw-Zeeland. Dan kom je aan op het tropische Fiji precies zoals je het kent van die mooie reisfoto's. Op de terugweg maak je een stop in Los Angeles. Ontdek Californië voordat je weer terugvliegt via Londen naar huis.

De route van dit wereldticket 

✈️ Amsterdam - Doha - Bangkok // Singapore - Melbourne // Sydney - Fiji - Los Angeles - London - Amsterdam

Wereldticket Awesome Fiji Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

Bestemming toevoegen of veranderen

Mis je één of meerdere bestemmingen, gebruik dit wereldticket dan als voorbeeld en maak een wereldreis op maat

Voorwaarden

De prijs van dit wereldticket voor jongeren en studenten is afhankelijk van reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen.

Geldigheid en data wijzigen

Met dit wereldticket kun je tot 12 maanden wegblijven. Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend. 

Bangkok

Bangkok is de perfecte mix tussen oud en nieuw, hyper modern en lekker authentiek. Bijna iedere reiziger in Zuidoost-Azië maakt vroeg of laat een (tussen)stop in Bangkok en slechts weinig mensen zijn niet onder de indruk.

Singapore

Meer welvarendheid dan in Singapore kom je bijna nergens tegen in Azië. Singapore staat bekend om de schone straten. Op iedere meter staat een prullenbak, mensen zijn bijna 24/7 bezig met opruimen, perkjes verzorgen en ze doen werkelijk alles om de stad maar zo schoon mogelijk te houden.

Melbourne, Australië

Wat Melbourne zo speciaal maakt? Wat dacht je van de 15 topfestivals die jaarlijks zijn. Festivals met de meest uiteenlopende thema's, van muziek, film en theater tot voedsel, bier en wijn- je zegt het maar en ze hebben het. Omdat je zelf overland moet van Melbourne naar Sydney, is dat natuurlijk het leukst met andere backpackers. Reis hop-on hop-off richting Sydney met deze flexible buspas.

 

Sydney, Australia

Sdyney is bruisend, heeft een warme atmosfeer en staat vol bekende en onbekende bezienswaardigheden. Deze stad is een centrum voor reizigers van over de hele wereld, omdat velen hier neerstrijken tijdens hun wereldreis op weg naar Azië of andere bestemmingen in Oceanië, in dit geval Fiji.

Auckland, Nieuw-Zeeland

Maak een roadtrip in het noordereiland van Nieuw-Zeeland met een campervan. Wil je het hele land zien, dat kan gewoon met dezelfde auto. In tegenstelling tot vele andere camperhuurbedrijven is dit met Jucy wel mogelijk. 

Campers in Nieuw-Zeeland

Campers in Nieuw-Zeeland
Een Jucy campervan is perfect voor een roadtrip door heel Nieuw-Zeeland. Kies voor een twee- of vierpersoons campervan. One way mogelijk!
Campervan voor vier Campervan voor twee

 

Fiji

Fiji is de parel van de Pacific. Een tropisch paradijs bestaande uit niet minder dan 333 eilanden! Op Fiji kan je magische landschappen en een overvloed aan avonturen en activiteiten ontdekken. Doe niet moeilijk en ga eilandhoppen met andere internationale backpackers.

 

Los Angeles, VS

Deze stad van beroemdheden en rijkdom herbergt zo'n 4 miljoen mensen, maar in de gehele regio wonen er zo'n 16 miljoen. Dit is, gelet op de populatie, de grootste stad na New York. Ga surfen of verdwaal in de Hollywood Hills. De kans dat je hier een beroemdheid tegenkomt is zeer groot. Ontdek het Wilde Westen en bezoek Death Valley en Grand Canyon. Deze rondreis gaat langs alle highlights! 

 

Studentenkortingskaart ISIC

Met de ISIC studentenkaart heb je als student recht op meer dan 40.000 kortingen over heel de wereld. Je hebt een ISIC studentenkaart nodig om de flexibele KILROY studenten- en jongerentickets die bij deze route horen, te boeken. Koop hier je ISIC studentenkaart.  

Partners:

Partners: Fiji enJucy 

Contact