Wereldtickets & Wereldreizen

Stel je eigen wereldreis samen

KILROY is al 20 jaar specialist op het gebied van rond-de-wereld tickets en complete, op maat gemaakte wereldreizen. Een wereldreis is voor veel mensen een droomreis die ze maar eens in hun leven maken, dus dan wil je wel dat alles goed geregeld is.

Het wereldticket als basis van je reis

Anders dan bij retourtjes is het samenstellen van een wereldticket nog altijd zeer specialistisch werk. Je hebt namelijk te maken met meerdere tickets van verschillende vliegmaatschappijen, met als gevolg dat er heel wat verschillende regels en uitzonderingen op jouw wereldreis van toepassing zijn. Je wil natuurlijk niet ergens halverwege je wereldreis erachter komen dat je jouw route niet af kunt maken doordat een aantal regels met elkaar in conflict zijn.

Wereldreis op maat

Naast mooie en populaire wereldroutes van de wereldtickets die je hieronder ziet, kan je natuurlijk ook jouw eigen wereldreis samenstellen, waarna onze Travel Specialists ermee aan de slag gaan.

Wereldreis boeken op afspraak

Ook bieden we je de mogelijkheid om op afspraak met één van onze specialisten jouw wereldreis te komen plannen in één van onze reisbureaus.

Contact