Thema: wereldticket Wildlife

Thema: wereldticket Wildlife
Vanaf EUR 2.759per persoon

Details

  • ✈️ 8 vluchten
  • ✈️ Wereldticket voor jongeren en studenten
  • ✈️ Inclusief alle belastingen
  • ✈️ Heel veel wildlife!
Er zijn bestemmingen op deze wereld waar je uitstekend wildlife kunt spotten... Ben jij een dierenliefhebber en kun jij er geen genoeg van krijgen dieren in hun natuurlijke omgeving te zien? Boek dan dit wereldticket! Combineer het wereldticket met tours en activiteiten waardoor jij de omgeving door de ogen van een specialist ziet.

Route

Amsterdam - Vancouver - San José - São Paulo - Johannesburg - Nairobi // Entebbe - Delhi - Kota Kinabalu - Amsterdam 

// = zelf over land reizen, geen vlucht

Voorwaarden wereldticket

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs. Je kunt het hele jaar door vertrekken.

Wijzigingskosten:
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf 75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden

Vraag onze Travel Specialists om advies.

Wereldreis op maat

We hebben veel zorg besteed aan het samenstellen van dit wereldticket. Wil je liever een route op maat, dan bieden we je de mogelijkheid om zelf je route online samen te stellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan. 


Thema: Wildlife

The big 5 op safari, vogels in nationale parken, op pirana's vissen, op zoek naar gorilla's of andere apen spotten. Deze wereld biedt volop mogelijkheden de prachtige natuur te bekijken. Boek naast je vliegticket ook jouw safari en wildlife tours bij KILROY - zo weet je zeker dat je de wildlife vindt en het maximale uit je reis haalt!  

 

Contact