Thema: wereldticket Vrijwilligerswerk

Thema: wereldticket Vrijwilligerswerk
Vanaf EUR 2.499per persoon

Details

  • ✈️ 7 vluchten
  • ✈️ geldig voor studenten en jongeren
  • ✈️ inclusief alle belastingen
  • ✈️ Als add-on te boeken: vrijwilligersprojecten op bestemmingen
Leer een bestemming op een unieke manier kennen door het doen van een vrijwilligersproject. Dit wereldticket neemt je mee langs vrijwilligersprojecten, die je ook via KILROY regelt! Dit wereldticket is exclusief de vrijwilligersprojecten.

Route

Amsterdam - San José - Lima - Rio de Janeiro - // São Paulo - Johannesburg // Kaapstad - Kathmandu // Delhi - Bangkok - Amsterdam 

// = zelf over land reizen, geen vlucht

Voorwaarden wereldticket

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs.  

Geldigheid: 
Je kunt met dit wereldticket voor studenten een jaar wegblijven. Neem dus de tijd om op locatie toffe vrijwilligersprojecten te doen. Er zijn kortlopende vrijwilligersprojecten van een week, maar ook vrijwilligersprojecten waar de minimumduur 8 weken is.  

Wijzigingskosten:
Bevalt het zo goed in een vrijwilligersproject dat je wat langer wilt blijven? Of wil je juist eerder weg? Dan kun je onderweg je ticket wijzigen vanaf 100 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden

Vraag onze Travel Specialists om advies.

Wereldreis op maat

We hebben veel zorg besteed aan het samenstellen van dit wereldticket. Wil je liever een route op maat, dan bieden we je de mogelijkheid om zelf je route online samen te stellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan. 

 


Thema: Vrijwilligerswerk 

De ultieme manier een bestemming te leren kennen is het doen van een vrijwilligersproject. Je leert de lokale bevolking en haar gebruiken kennen. Er is voor ieder wat wils! Bekijk de opties op de bestemmingen hieronder: 

 

Contact