Thema: wereldticket Duiken

Thema: wereldticket Duiken
Vanaf EUR 2.899per persoon

Details

  • ✈️ 7 vluchten
  • ✈️ inclusief luchthavenbelastingen
  • ✈️ geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ te gekke divesites
Dit wereldticket neemt je mee naar niet zomaar een aantal bestemmingen, maar naar bestemmingen met een prachtige onderwaterwereld... Naast dit wereldticket kun je ook jouw fundives of duikcursus bij KILROY boeken!

Route

Amsterdam - Phuket (Thailand) - Bali - Cairns - Fiji - San Pedro Sula (Honduras) - Cancun - Amsterdam 

Voorwaarden wereldticket

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs.  

Geldigheid: 
Je kunt met dit wereldticket voor studenten is 1 jaar geldig. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Wijzigingskosten:
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf 105 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden

Vraag onze Travel Specialists om advies.

Wereldreis op maat

We hebben veel zorg besteed aan het samenstellen van dit wereldticket. Wil je liever een route op maat, dan bieden we je de mogelijkheid om zelf je route online samen te stellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan. 

 


Thema: Duiken

Waste nothing but time, leave nothing but bubbles, take nothing but photos... Heb jij je duikbrevet nog niet? Boek dan jouw duikcursussen bij KILROY, zoals een Open Water cursus, een Advanced Open Water of Rescue Diver cursus. Heb je al je duikbrevetten al? Dan kun je ook nog eens fundives boeken. We werken samen met de beste duikscholen en door het van te voren boeken weet je zeker dat er beschikbaarheid is!  

 

Contact