Wereldticket Alleen op reis

Thema: wereldticket alleen op reis
Vanaf EUR 1.799per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Wijzigen vanaf €75
Het is heel spannend alleen op wereldreis te gaan. Ondanks de spanning is het een grote uitdaging die je nooit meer zult vergeten. Onderweg ontmoet je te gekke mensen, zie je supermooie dingen en beleef je de mooiste ervaringen. Gaan dus! Met dit wereldticket bezoek je makkelijk te bereizen landen. Je kunt met groepsreizen mee, of in hostels blijven slapen waardoor je makkelijk mensen ontmoet.

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Thailand
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Verenigde Staten

Route

✈️ Amsterdam - Bangkok - Sydney // Cairns - Auckland - Fiji - Los Angeles - Amsterdam 

Wereldticket Alleen op reis

// = zelf over land reizen, geen vlucht

Voorwaarden wereldticket

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs.

Geldigheid
Je kunt met dit wereldticket voor jongeren en studenten 1 jaar weg blijven. Je hebt dus heel wat tijd de wereld te verkennen in je up!

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf 75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden

Zelf jouw combinatieticket samenstellen

Zelf jouw combinatieticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

Alleen op reis

Dit vliegticket stopt op plaatsen waar je je goed alleen kunt redden. Bovendien vertrekken er toffe groepsreizen en zijn er leuke activiteiten op deze bestemmingen. Begin alvast met de voorpret en bekijk welke reizen er op jouw route liggen! 

 

Contact