The Backpacker Intern

Wereldticket van the Backpacker Intern
Vanaf EUR -per persoon

Details

  • ✈️ Backpacken
  • ✈️ Stages in het buitenland
Dit is de route van het eerste wereldticket van 'The Backpacker Intern'. Mark reist de hele wereld over en werkt voor bureaus, merken en goede doelen. Hij wil hiervoor geen geld, maar eten, drinken en een slaapplek. Hij komt hierdoor op alle uithoeken van de wereld en haalt het maximale uit zijn reis. Explore life!

The Backpacker Intern: het eerste wereldticket

Voor de eerste wereldreis kwam Mark naar KILROY. Round-the-World reisexpert Tom hielp hem met het samenstellen van dit wereldticket.

De route:

Amsterdam - Bangkok (Thailand) // Bali (Indonesië) - Taipei (Taiwan) - Tokyo (Japan) - Honolulu (Hawaiï) - Seattle (USA) - New York (USA) - Reykjavik (IJsland) - Amsterdam

Voordat hij vertrok bedacht Mark het concept van The Backpacker Intern, waarna hij onderstaand filmpje opnam: 

 

Je kunt op de website van The Backpacker Intern bekijken waar hij stage liep.

The Backpacker Intern in Zuid- en Noord-Amerika!

Wij zijn best wel een beetje trots op The Backpacker Intern: wij houden van backpacken, stage lopen in het buitenland en van "Explore Life" en hij doet dat maximaal. Daarom geven we hem graag de kans nog een keer een reis te maken als "The Backpacker Intern" in zowel Zuid als Noord-Amerika. 

The Backpacker Intern in Zuid- en Noord-Amerika

De route:

Rio de Janeiro (Brazil) // Florianópolis (Brazilië) - Washington DC - Florianópolis (Brazilië) // Santiago de Chile (Chili) - Houston - Amsterdam 

Dat retourtje Washington DC ziet er misschien nogal random uit, maar de reden van deze uitschieter is een Travel Summit georganiseerd door het Witte Huis, waar de top 100 meest invloedrijke reisbloggers zijn uitgenodigd. Hoe chill is dat! 

We zullen regelmatig even een update over The Backpacker Intern plaatsen!

Contact