Studententicket Zuidoost-Azië via Doha

Studententickets naar Zuidoost-Azië via Doha
Vanaf EUR 599per persoon

Details

  • ✈️ Studententicket
  • ✈️ Alle luchthavenbelastingen
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Alleen voor jongeren t/m 30 jaar, studenten en docenten
Flexibel studententicket naar verschillende bestemmingen in Zuidoost-Azië. Je mag met dit studententicket uitstappen in Doha, de hoofdstad van Qatar.

Met dit studententicket vlieg je op de volgende landen:

  • Qatar
  • Thailand of andere bestemmingen in Zuidoost-Azië 

Je ziet het al als je binnenvliegt. De prachtige skyline van Doha. Vanuit het niets zie je geweldige gebouwen. Bezoek prachtige moskeeën of andere prachtige gebouwen in Doha. Ook buiten de stad kun je helemaal losgaan in de woestijn met een woestijnsafari. Er is zoveel te doen, dat je er geen spijt van zult krijgen om hier even uit het vliegtuig te stappen op de heen- of terugreis.

De route van dit studententicket
✈️ Amsterdam - Doha (Qatar) - * Bangkok - Doha (Qatar) - Amsterdam

Studententicket Zuidoost Azie Via Doha

* Dit studententicket biedt veel mogelijkheden. Je kunt namelijk in plaats van naar Bangkok, ook op Singapore, Bali, Jakarta, Ho Chi Minh, Hanoi, Yangoon, Phnom Penh, Manilla, Singapore en Kuala Lumpur vliegen. Je kunt deze bestemmingen combineren en dus bijvoorbeeld op bestemming A (Kies maar uit het rijtje) vliegen en overland naar bestemming B reizen, waar vandaan je weer naar huis vliegt. 

Voorwaarden

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs. Wil je buiten het laagseizoen vliegen, dan kan de prijs anders uitvallen. Hoeveel dit scheelt? Onze Travel Specialists vertellen je hier graag meer over.

Deze studententickets zijn te boeken door jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Je mag maximaal een jaar reizen op deze tickets. 

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact