Studententicket Zuid-Afrika via Doha

Studententickets naar Zuid-Afrika via Doha
Vanaf EUR 650per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Meerdere bestemmingen mogelijk
  • ✈️ Incl. alle luchthavenbelastingen
Flexibel studententicket naar verschillende bestemmingen in Zuid-Afrika / Mozambique. Je mag met dit studententicket uitstappen in Doha, de hoofdstad van Qatar.

Met dit studententicket vlieg je op de volgende landen:

  • Qatar
  • Zuid-Afrika en/of Mozambique

Zuid-Afrika is voor veel reizigers een favoriete bestemming. Er is zo ontzettend veel te doen, dat je tijd tekort komt. Ga op safari, leer surfen, ga duiken, rijd de wereldberoemde tuinroute, ga richting kaapstad of verken de landen in de omgeving zoals Mozambique en Namibië. Stop op de heen of terugweg even in Doha voor een stedentrip! 

Route
✈️ Amsterdam - Doha - *Johannesburg - Doha - Amsterdam

Studententicket Zuid Afrika Via Doha

* Dit studententicket biedt veel mogelijkheden. Je kunt namelijk in plaats van naar Johannesburg ook naar Maputo in Mozambique vliegen. Je kunt deze bestemmingen combineren en dus bijvoorbeeld op Johannesburg vliegen en overland naar Maputo reizen (of andersom), waar vandaan je weer naar huis vliegt. 

Voorwaarden

Deze studententickets zijn te boeken door jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs. 

Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn. 

Geldigheid
Het ticket is 12 maanden geldig.

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

 

 

Contact