Studententicket The Ozzie Way

Studententicket The Ozzie Way
Vanaf EUR 1.625per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Wijzigen vanaf €75
Staat Australië op je bucketlist? Dit flexibele studententicket laat je zowel voor als na je avontuur downunder stoppen op geweldige bestemmingen als Bali en Thailand.

Het avontuur begint via de magische stad Dubai op het Indonesische eiland Bali. Wen hier aan de temperatuur terwijl je met een cocktail in je hand de zonsondergang bekijkt vanaf een infinity pool. Je maakt een stop in het reusachtige Singapore voordat je bodem zet op Australische gronden. Via Melbourne reis je met een groep, bus of roadtrip naar Sydney waar je Ozzie avontuur eidingt. Nog voordat je naar huis vliegt, kom je bij in Thailand en hop je van eiland naar eiland op Phuket.

Met dit ticket vlieg je op de volgende landen:

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Indonesië
  • Singapore
  • Australië
  • Thailand

De route van dit studententicket

✈️ Amsterdam - Dubai - Bali - Singapore - Melbourne // Sydney - Bangkok // Phuket - via Dubai - Amsterdam

Combinatieticket The Ozzie Way// = Zelf over land reizen, geen vlucht

Voorwaarden

Dit studententicket is geschikt voor jongeren tot 26 jaar en studenten tot 34 jaar. De prijs is afhankelijk van de reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. Ben je ouder dan 25 of geen student meer? Geen paniek. Ook dan is het mogelijk om deze route te boeken, maar er kunnen misschien wel andere voorwaarden aan het ticket verbonden zijn.

Geldigheid

Je kan met dit studententicket tot 12 maanden wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend.

Bestemming toevoegen of veranderen

Mis je één of meerdere bestemmingen, gebruik dit wereldticket dan als voorbeeld en maak een wereldreis op maat.

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

Let op!
Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs.

Contact