Studententicket Thailand en Vietnam via Abu Dhabi

Studententicket Thailand en Vietnam via Abu Dhabi
Vanaf EUR 869per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ Wijzigen vanaf €75
  • ✈️ 12 maanden geldig
Dit flexibele studententicket neemt je mee naar Thailand en Vietnam met een gratis stopover in Abu Dhabi. Reis overland van Hanoi naar Ho Chi Minh Stad.

Met dit studententicket vlieg je op de volgende landen

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Thailand
  • Vietnam

De route

✈️ Amsterdam – Abu Dhabi – Bangkok – Hanoi // Ho Chi Minh – Abu Dhabi – Amsterdam

Studententicket Thailand En Vietnam Via Abu DhabiRoze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

Voor studenten en jongeren

Dit studententicket kan geboekt worden door studenten en jongeren t/m 30 jaar. Geen paniek als je ouder of geen student meer bent! In de meeste gevallen is het nog steeds mogelijk deze route te boeken, maar wellicht met andere voorwaarden.

Maak gratis een stopover in Abu Dhabi

Met dit studententicket mag je een gratis stopover maken in de magische stad Abu Dhabi. Je kiest zelf of je dit doet aan het begin of eind (of allebei) én hoe lang je wil. Stap je voor twee dagen uit, dan zou het er zouden jouw 48 uur in Abu Dhabi er zo uit kunnen zien.

 

Voorwaarden

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is geldig bij vertrek in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn. 

Geldigheid

Met dit studententicket kan je 12 maanden wegblijven.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden. 

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact