Studententicket Sydney via Dubai en Bangkok

Studententicket Sydney via Dubai en Bangkok
Vanaf EUR 1.399per persoon

Details

  • ✈️ Vliegtickets
  • ✈️ Alle luchthavenbelastingen
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Alleen voor jongeren t/m 30 jaar en studenten t/m 34 jaar
Flexibel jaarticket voor jongeren en studenten met Emirates retour naar Sydney. Onderweg mag je met dit ticket een stopover maken in Dubai en Bangkok, waardoor je op één vliegticket de Verenigde Arabische Emiraten, Thailand en Australië kunt combineren.

Met dit studententicket vlieg je op de volgende landen:

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Thailand
  • Australië 

Onderdeel van dit studententicket met Emirates naar Sydney, Australië is een stopover in Dubai en Bangkok. Je bent zelf vrij om te bepalen hoe lang je hier wilt blijven voordat je weer verder vliegt. Een paar dagen shoppen, een paar weken relaxen op Thaise eilanden of een rondreis maken door Thailand (inclusief Cambodja, Vietnam en/of Laos) - het kan allemaal met dit ticket. Je kunt zelf bepalen of je voor of na Sydney in Bangkok stopt. 

De route van dit studententicket
✈️ Amsterdam - Dubai - Bangkok - Sydney - Dubai - Amsterdam 

Studententicket Sydney Via Dubai En Bangkok

Voorwaarden

Dit studententicket is te boeken door jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs. Deze prijs is geldig bij vertrek in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn. 

Geldigheid
Het ticket is 12 maanden geldig. 

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact