Studententicket Noord-Amerika via IJsland

Studententickets naar Noord-Amerika via IJsland
Vanaf EUR 640per persoon

Details

  • ✈️ Studententicket
  • ✈️ Alle luchthavenbelastingen
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Alleen voor jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 34 jaar
Flexibel jaarticket met Icelandair retour naar verschillende bestemmingen in Noord-Amerika. Je mag met dit studententicket uitstappen in het magische IJsland.

Met dit studententicket vlieg je op de volgende landen:

  • IJsland
  • de Verenigde Staten of Canada 

Onderdeel van dit studententicket is een tussenstop in Reykjavik. IJsland is de perfecte stopover-bestemming voor een paar dagen tot een weekje avontuur. Chillen in de heetwaterbronnen, met een 4WD Jeep door het ruige landschap en tot in de vroege uurtjes feesten met de locals in hartje Reykjavik. Er is zoveel te doen, dat je er geen spijt van zult krijgen om hier even uit het vliegtuig te stappen op de heen- of terugreis.

De route van dit studententicket
✈️ Amsterdam - Reykjavik (IJsland) - New York* - Reykjavik (IJsland) - Amsterdam

Studententicket Noord Amerika Via Ijsland

* Dit studententicket biedt veel mogelijkheden. Je kunt namelijk in plaats van naar New York ook op Montreal, Toronto, Boston, Washington en Orlando vliegen. Je kunt deze bestemmingen combineren en dus bijvoorbeeld op bestemming A (Kies maar uit het rijtje) vliegen en overland naar bestemming B kiezen, waar vandaan je weer naar huis vliegt. Voor een meerprijs van tussen de 75 en 150 euro kun je vliegen op Halifax, Chicago, Minneapolis, Edmonton, Seattle, Vancouer en Anchorage. 

Voorwaarden

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs. Wil je buiten het laagseizoen vliegen, dan kan de prijs anders uitvallen. Hoeveel dit scheelt? Onze Travel Specialists vertellen je hier graag meer over.

Deze studententickets zijn te boeken door jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Je mag maximaal een jaar reizen op deze tickets. 

 

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact