Studententicket Nieuw-Zeeland via Los Angeles

Studententicket Nieuw-Zeeland via Los Angeles
Vanaf EUR 1.335per persoon

Details

  • ✈️ Studententicket
  • ✈️ Alle luchthavenbelastingen
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Alleen voor jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 34 jaar
Flexibel jaarticket naar Auckland, Nieuw-Zeeland. En het mooie van dit studententicket is, is dat je een gratis tussenstop in Los Angeles kunt maken!

Met dit studententicket vlieg je op de volgende landen:

  • Verenigde Staten 
  • Nieuw-Zeeland

Onderdeel van dit studententicket is een tussenstop in Los Angeles! Verken de westkust van Californië met een roadtrip of ga stedentrippen in LA. Vlieg daarna verder naar de andere kant van de wereld: Nieuw-Zeeland. Een erg prettig land een tijdje te vertoefen. P.S. wist je dat je hier een Working Holiday of studie kunt doen? 

De route van dit studententicket
✈️ Amsterdam - Los Angeles - Auckland - Los Angeles - Amsterdam

Studententicket Nieuw Zeeland Via Los Angeles

* Dit studententicket biedt veel mogelijkheden. Je kunt namelijk in plaats van naar New York ook op Montreal, Toronto, Boston, Washington en Orlando vliegen. Je kunt deze bestemmingen combineren en dus bijvoorbeeld op bestemming A (Kies maar uit het rijtje) vliegen en overland naar bestemming B kiezen, waar vandaan je weer naar huis vliegt. Voor een meerprijs van tussen de 75 en 150 euro kun je vliegen op Halifax, Chicago, Minneapolis, Edmonton, Seattle, Vancouer en Anchorage. 

Voorwaarden

Dit studententicket is te boeken door jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is geldig bij vertrek in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn. 

Geldigheid
Het ticket is 12 maanden geldig. 

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden. 

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact