Studententicket Grey Nomad

Studententicket Grey Nomad
Vanaf EUR 1.580per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ Incl. alle luchthavenbelastingen
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Wijzigbaar ticket
Wil jij Down Under gaan? Dan is dit studententicket met Emirates perfect voor jou. Combineer je reis naar Australië en Nieuw-Zeeland met het mooie eiland Bali. En als je wil, kan je een stopover toevoegen in Dubai.

Je Down Under reis start in Nieuw-Zeeland. Huur een campervan van Jucy, maak een roadtrip van Auckland naar Christchurch en ervaar vrijheid zoals een Grey Nomad dat doet. Deze term wordt vaak gebruikt in Australië en Nieuw-Zeeland voor backpackers die landen ontdekken met een campervan voor een langere tijd. Je kan stoppen waar en wanneer je maar wil en deze campers beschikken over alles wat je nodig hebt! Je zou hetzelfde kunnen doen in Sydney of reis rond met een flexibele buspas voordat je doorreist naar Thailand. Vanaf hier reis je overland naar Indonesië tot je eindbestemming Bali. Chill hier maximaal voordat je weer terugvliegt naar huis.

Met dit studententicket vlieg je op de volgende landen

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Nieuw-Zeeland
  • Australië
  • Thailand
  • Bali, Indonesië

De route

✈️ Amsterdam - Dubai – Auckland // Christchurch – Sydney – Bangkok // Bali – Dubai - Amsterdam

Studententicket Grey Nomad

Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

Bestemming toevoegen of veranderen

Mis je één of meerdere bestemmingen, gebruik dit wereldticket dan als voorbeeld en maak een wereldreis op maat. 

Cabana Campervan

Cabana Campervan
Deze tweepersoons campervan Cabana is je perfecte maatje voor jouw roadtrip door Nieuw-Zeeland. Het heeft alles wat je nodig hebt: een tweepersoonsbed, een gaspitje, cd-speler met radio, een DVD speler, een koelkast en een klein wasbakje.
Meer info

Condo Campervan

Condo Campervan
De Condo campervan is compact, makkelijk te besturen en geschikt voor vier personen. De campervan heeft een keuken aan boord en twee tweepersoonsbedden. Ideaal om te delen.
Meer info

 

Voor studenten en jongeren

Dit studententicket kan geboekt worden door studenten t/m 33 jaar en jongeren t/m 25 jaar. Geen paniek als je geen student meer bent of ouder dan 25 jaar! In de meeste gevallen is het nog steeds mogelijk deze route te boeken, maar wellicht met andere voorwaarden.

Geldigheid

Met dit studententicket kan je 12 maanden wegbljjven.

Kan ik het ticket wijzigen?

Wil je tijdens het reizen de route of data wijzigen van het ticket? Dan kan je altijd een ticket change aanvraag doen. Houd er wel rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en KILROY dit dus niet kan garanderen.

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact