Studententicket China via Finland

Studententickets naar China via Finland
Vanaf EUR 550per persoon

Details

  • ✈️ Studententicket
  • ✈️ Alle luchthavenbelastingen
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Alleen voor jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 34 jaar
Flexibel studententicket naar verschillende bestemmingen in China. Als je wilt kun je eerst nog even uitstappen in Helsinki, Finland.

Met dit studententicket vlieg je op de volgende landen:

  • Finland
  • China

Je denkt er misschien niet meteen aan als je richting Azië vliegt: een tussenstop in Helsinki, Finland. Toch is Helsinki een heerlijke stad waar je kunt stedentrippen. Je hebt de optie om hier op de heen- of terugweg uit te stappen.  

De route van dit studententicket
✈️ Amsterdam - Helsinki (Finland) - * Peking - Helsinki (Finland) - Amsterdam

Studententicket China Via Finland - de Route

* Dit studententicket biedt veel mogelijkheden. Je kunt namelijk in plaats van Peking, ook nog op Shanghai, Hong Kong of andere bestemmingen in China vliegen. Je kunt deze bestemmingen combineren en dus bijvoorbeeld op bestemming A (Kies maar uit het rijtje) vliegen en overland naar bestemming B reizen, waar vandaan je weer naar huis vliegt. 

Voorwaarden

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs. Wil je buiten het laagseizoen vliegen, dan kan de prijs anders uitvallen. Hoeveel dit scheelt? Onze Travel Specialists vertellen je hier graag meer over.

Deze studententickets zijn te boeken door jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Je mag maximaal een jaar reizen op deze tickets. 

 

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact