Studententicket Australië via Hong Kong

Studententickets naar Australië via Hong Kong
Vanaf EUR 1.275per persoon

Details

  • ✈️ Vliegticket
  • ✈️ Alle luchthavenbelastingen
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Alleen voor jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar
Flexibel jaarticket met Cathay Pacific naar verschillende bestemmingen in Australië. Onderweg mag je met dit studententicket een stopover maken in Hong Kong.

Met dit studententicket vlieg je op de volgende landen:

  • Hong Kong
  • Australië

Cathay Pacific is één van de beste vliegmaatschappijen ter wereld en is al meerdere keren als zodanig verkozen en beloond. Cathay is lid van de Oneworld luchtvaartalliantie, met onder andere British Airways. We werken bij KILROY nauw samen met Cathay om je dit studententicket te kunnen bieden. Onderdeel van dit studententicket is een stopover in Hong Kong. Je bent zelf vrij om te bepalen hoe lang je hier wilt blijven voordat je weer verder vliegt. Een paar dagen shoppen of een rondreis maken door China - het kan allemaal met dit ticket.

De route van dit studententicket
✈️ Amsterdam - Hong Kong - Sydney * - Hong Kong - Amsterdam 

Studententicket Australie Via Hong Kong

* Dit studententicket biedt veel mogelijkheden. Je kunt namelijk in plaats van op Sydney ook op Brisbane, Melbourne, Adelaide of Perth vliegen. Je kunt deze bestemmingen combineren en dus bijvoorbeeld op bestemming A (Kies maar uit het rijtje) vliegen en overland naar bestemming B kiezen, waar vandaan je weer naar huis vliegt. Als je op Cairns wilt vliegen betaal je een meerprijs. 

Voorwaarden

Dit studententicket is te boeken door jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is geldig bij vertrek in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn. 

Geldigheid
Het ticket is 12 maanden geldig. 

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact