Studententicket Afrika via Dubai

Studententicket naar Afrika via Dubai
Vanaf EUR 640per persoon

Details

  • ✈️ Studententicket
  • ✈️ Alle luchthavenbelastingen
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Alleen voor jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 31 jaar
Flexibel studententicket naar verschillende bestemmingen in Afrika. Je mag met dit studententicket uitstappen in Dubai.

Met dit studententicket vlieg je op de volgende landen:

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Kenia

Onderdeel van dit studententicket is een tussenstop in Dubai. Dubai is de perfecte stopover-bestemming voor een paar dagen tot een weekje avontuur. Scheur met een jeep door de woestijn. Geniet van het uitzicht vanaf Burj Khalifa of ga heerlijk shoppen. Er is zoveel te doen, dat je er geen spijt van zult krijgen om hier even uit het vliegtuig te stappen op de heen- of terugreis.

De route van dit studententicket
✈️ 
Amsterdam - Dubai - *Nairobi - Dubai - Amsterdam 

Studententicket Afrika Via Dubai

* Dit studententicket biedt veel mogelijkheden. Je kunt namelijk in plaats van naar Nairobi ook op Entebbe en Kampala in Uganda vliegen of op Dar es Salaam of Addis Abeba. Je kunt deze bestemmingen combineren en dus bijvoorbeeld op bestemming A (Kies maar uit het rijtje) vliegen en overland naar bestemming B kiezen, waar vandaan je weer naar huis vliegt.

Voorwaarden

De bovenstaande prijs is voor jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 31 jaar. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn. 

Geldigheid

Het ticket is 12 maanden geldig. 

Wijzigingskosten

Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden. 

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact