Studententickets

Studententickets

Voor jongeren tot 26 jaar en studenten tot 33 jaar hebben we speciale vliegtickets met verschillende vliegmaatschappijen. De studententickets zijn een begrip onder reizende studenten. Ze zijn goedkoop, flexibel en daarom ideaal wanneer je lang op reis gaat, gaat studeren aan een buitenlandse universiteit of wanneer je bijvoorbeeld stage gaat lopen.

En, niet heel onbelangrijk, studententickets zijn vaak goedkoper dan normale tickets die dezelfde voorwaarden hebben. Ook zijn er met studententickets meer combinatiemogelijkheden dan met normale tickets, die vaak aan strenge regels gebonden zijn.

Een paar voordelen van studententickets


  ✈️  12 maanden of zelfs langer geldig
  ✈️  Flexibel je datum wijzigen
  ✈️  Goedkope of gratis stopovers op de route
  ✈️  Enkele reis is goedkoper dan bij normale tickets
  ✈️  Uitgebreid enkeltjes combineren

Betere vliegticketopties met ISIC 

Met ISIC identificeer jij dat je student bent. Hierdoor krijg jij toegang tot deze studenten- en jongerentickets bij KILROY. Naast het boeken van flexibele en voordelige vliegtickets is dit ook gelijk je internationale studenten-ID en krijg je toegang tot meer dan 40.000 kortingen wereldwijd!

ISIC kopen

 

Boek online

We hebben alle retourtickets en enkeltjes voor jongeren en studenten online gezet voor de goedkoopste tarieven.

Zelf jouw studententicket samenstellen

Zelf jouw studententicket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

Contact