Zuidoost-Azië & Dubai

Vanaf EUR 885per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Wijzigbaar ticket
  • ✈️ Incl. alle luchthavenbelastingen
Dag Europa, hallo Zuidoost-Azië! Er staat je hier een magisch avontuur te wachten! Dit goedkope combinatieticket van Emirates brengt je naar Dubai, Myanmar, Cambodja en Vietnam. Ga backpacken in Zuidoost-Azië!

Dit ticket is jouw toegang tot een wereld vol geweldige avonturen. Ben jij klaar voor een goedkoop backpack avontuur in een van de mooiste landen van Zuidoost-Azië? Maar natuurlijk!

De vliegroute

✈️ Amsterdam - Dubai – Yangon - Phnom Penh // Hanoi – Amsterdam

Landkaart Dubai Myanmar Cambodia Vietnam

Met dit combinatieticket begin je jouw reis in Dubai, hier kan je een aantal van de meest prominente gebouwen ter wereld bezoeken, zoals Burj Khalifa. 

Vervolg jouw reis van Dubai naar Yangon, de hoofdstad van Myanmar. Geniet hier van een bestemming die nog niet overspoeld is door toeristen. Bewonder de zonsopkomst boven de tempels van Bagan.
Check out Sihanoukville in Cambodia

Vanuit Myanmar reis je naar Cambodja - een van de meest ondergewaardeerde landen in Zuidoost-Azië. Bekijk het majestueuze Angkor Wat, de prachtige stranden in het zuiden en ervaar een uitzonderlijke gastvrijheid van de lokale bevolking. 

Jouw reis eindigt in Vietnam. Een echte topbestemming - wij houden van Vietnam! Vanaf Phnom Penh naar Hanoi reis je alleen, maar we hebben genoeg tips en aanbevelingen voor onderweg. Van de bounty eilanden in het zuiden tot het bruisende stadsleven in Ho Chi Minh City. Van het strandparadijs Hué naar de kleermakersstad Hoi An. Van het energieke Hanoi naar een van de meest schilderachtige natuurwonderen ter wereld; Halong Bay! Je hebt het waarschijnlijk wel in de gaten, Vietnam is een perfecte bestemming om te backpacken.

Bestemmingen toevoegen of wijzigen

Dit combinatieticket is slechts een routevoorstel voor jouw grote reisavontuur. Zo kan je bijvoorbeeld ook naar andere landen in Indochina reizen. Mocht je andere bestemmingen willen bezoeken dan in dit voorstel, plan zelf en stuur ons jouw eigen route. Wil je graag wat adviezen of tops over hoe je jouw wereldreis het beste plant, neem dan contact op met een van onze travel specialists. Zij helpen jou graag met hun reiskennis en gespecialiseerd advies over reizen naar Zuidoost-Azië en daarbuiten.

Voorwaarden

Dit is een flexibel jongeren- en studententicket, dit betekent dat het geboekt kan worden door studenten tot 33 jaar en jongeren tot 25 jaar. Ben je geen student of ben je ouder dan 25 jaar, geen zorgen! In de meeste gevallen is het nog steeds mogelijk om deze route te boeken, maar er kunnen wellicht andere voorwaarden van toepassing zijn. Neem contact met ons op en wij kijken met je naar de mogelijkheden!

Geldigheid

Dit combinatieticket is 12 maanden geldig.

Wijzigen

Stuur ons gerust een verzoek voor een ticketwijziging indien je jouw reisdatum of route wil veranderen. Houd er rekening mee dat ticketwijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en daarom niet gegarandeerd kunnen worden.

Contact