Zuid-Amerika

Ticket naar Argentinië, Chili, Peru, Colombia en Venezuela
Vanaf EUR 1.788per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ 6 vluchten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ Wijzigen vanaf EUR 75,-
Dit studententicket neemt je mee naar alle uithoeken van Zuid-Amerika. Reis naar Argentinië, Chili, Peru, Colombia en Venezuela. Geldig voor jongeren tot 26 jaar en studenten tot 33 jaar.

Begin in Buenos Aires: de stad van tango en heerlijk eten. Leer spaans aan het begin van je reis! Dan volgt Chili met heerlijke stranden en het enorme Andesgebergte. Beklim de vulkanen van Ecuador en bezoek de unieke Galapagos Eilanden. Vlieg naar het groene Colombia met afgelegen stranden, een geweldige feestcultuur en goede koffie. Je Latijnse ontdekkingsreis eindigt in Caracas in Venezuela, waar je de hoogste waterval ter wereld vindt.

Met dit combinatieticket vlieg je op de volgende landen:

  • Argentinië
  • Chili
  • Peru
  • Colombia
  • Venezuela

Route

✈️ Amsterdam - Buenos Aires - Santiago - Lima - Bogota - Caracas  - Amsterdam

Combinatieticket Zuid Amerika

Voorwaarden

Dit combinatieticket is te boeken door jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is geldig bij vertrek in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn.

Geldigheid
Het ticket is 12 maanden geldig.

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Zelf jouw combinatieticket samenstellen

Zelf jouw combinatieticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

Tip! Inca Trail naar Machu Picchu

Cuzco is het startpunt van de wereldberoemde Inca Trail richting de eeuwenoude Inca-stad, Machu Picchu. Er geldt een limiet op het aantal permits dat per maand uitgegeven mag worden aan reizigers. Zorg ervoor dat je op tijd de Inca Trail boekt. Het zou zonde zijn om in Peru geweest te zijn, zonder dit absolute hoogtepunt gezien en beleefd te hebben.

Meer trektochten in Peru

Tip! Spaans leren in Buenos Aires

Wil je je verstaanbaar kunnen maken tijdens je reis? Doe dan een cursus Spaans in een van de leukste steden ter wereld! Neem privéles of in een groep en oefen door gesprekken met locals aan te knopen. Veel plezier!

Meer Spaanse taalcursussen in Zuid-Amerika

Tip! De Galapagos Eilanden

Deze tour brengt je naar de ongerepte natuur van de Galapagos eilanden Isabela en Santa Cruz. Je wordt in Quito opgehaald en zult Galapagos maximaal ervaren! Je maakt een wandeling langs de enorme krater van vulkaan Sierra Negra, je zult grote schildpadden van dichtbij meemaken en komt oog in oog te staan met haaien! Kortom: een ervaring die je nooit zult vergeten!

Meer rondreizen op de Galapagos Eilanden

Contact