Thailand, Australië & Nieuw-Zeeland

Combinatieticket Thailand Australië & Nieuw-Zeeland
Vanaf EUR 1.625per persoon

Details

 • ✈️ Ticket voor studenten en jongeren
 • ✈️ 6 vluchten
 • ✈️ 12 maanden geldig
 • ✈️ Wijzigen vanaf €75
Combinatieticket met Emirates naar Dubai, Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand en Singapore. Extra voordelig voor studenten en jongeren.

Dit is je kans om niet alleen een super route te vliegen langs populaire backpackbestemmingen, maar ook om eens te vliegen met de nieuwe A380 van Emirates. Deze vliegt tussen Amsterdam en Dubai en is het nieuwste toestel waar iedereen een keer in gezeten wil hebben.

Met dit combinatieticket vlieg je op de volgende landen:

 • Verenigde Arabische Emiraten
 • Australië
 • Nieuw-Zeeland
 • Thailand
 • Singapore

Route

✈️ Amsterdam - Dubai - Auckland // Christchurch - Sydney - Bangkok // Singapore - Dubai - Amsterdam

Combinatieticket Thailand Australië Nieuw Zeeland

// = geen vlucht, zelf over land reizen

Geldig voor alle leeftijden

Dit ticket is geldig voor jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Val je buiten deze categorie, dan geldt er een andere prijs.

 • Jongeren en studenten vanaf €1625
 • Overige vanaf €1785

Voorwaarden

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn. 

Geldigheid
Het ticket is 12 maanden geldig. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €75 euro per wijziging voor jongeren en studenten. De vliegtickets voor alle leeftijden kunnen worden gewijzigd vanaf €200. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Zelf jouw combinatieticket samenstellen

Zelf jouw combinatieticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

Add-on tip 1: Campervan in Australië
Met een campervan ben je flexibel en bepaal je jouw eigen tempo tijdens je roadtrip door Australië. Je hebt alles bij je en kunt gaan en staan waar je maar wilt. En met twee personen is het niet alleen heel gezellig in een campervan, maar ook heel voordelig reizen.

Kuga campervan

Kuga campervan
De Kuga campervan is de nieuwe variant van de Hi-Top campervan. Het is nog steeds een van de goedkoopste campervans in Australië en uitgerust met alle gemakken die je je met een campervan tijdens je roadtrip door Australië kunt wensen.
Meer campervans Meer over de Kuga

 

Add-on tip 2: Greyhound buspas Australië

Wil je liever niet zelf rijden, neem dan de bus. De bus is de populairste manier van rondreizen onder backpackers in Australië. Het is goedkoop, flexibel en je ontmoet onderweg veel andere reizigers.

Greyhound buspas

Greyhound buspas
De kilometerpas van Greyhound is ideaal als je van plan bent met de bus door Australië te gaan reizen. Met deze bus kun je 'hop-on-hop-off' van plaats naar plaats reizen. 12 maanden geldig...
Lees meer

Add-on tip 3: Prepaid hostelpas in Australië

Met een prepaid hostelpas boek je bij KILROY van tevoren een aantal overnachtingen in Australië die je op de pas zet. Dit is goedkoper dan ter plaatse een overnachting in een hostel boeken. Lees meer

Base Hostels

Base Hostels
Het Base Jumping Package is een flexibele prepaid hostelpas die geldig is in alle Base Backpacker hostels in Australië. Gebruik waar en wanneer jij wilt voor 10 nachten.
Meer informatie

 

Contact