Sri Lanka & Malediven

Combinatieticket Sri Lanka, Malediven & Istanbul
Vanaf EUR 998per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor alle leeftijden
  • ✈️ 4 vluchten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ Wijzigen vanaf €175
Wat een fijne route voor een hele fijne prijs! Dit vliegticket naar Sri Lanka en de Malediven met de keuze tussen een tussenstop in Istanbul biedt veel mogelijkheden. Bekijk ze hieronder.

Klinkt deze reis als muziek in je oren? De combinatie van Sri Lanka én de Malediven in één reis met daarbij een tussenstop in wereldstad Istanbul. Jij kunt kiezen!

Met dit combinatieticket vlieg je op de volgende landen:

  • Turkije
  • Sri Lanka
  • Malediven

Route

✈️ Amsterdam - Istanbul - Colombo - Malé - Istanbul - Amsterdam 

Combinatieticket Sri Lanka Malediven

Boek bij onze Travel Specialists

Round-the-world specialist Tom heeft een rondreis in Sri Lanka gemaakt, gedoken op de Malediven én Istanbul bezocht. Beter kun je het niet treffen: verstand van goedkope tickets, tickets met de meest logische route en van de bestemmingen!

Turkish Airlines

Als je dit combinatieticket boekt, kun je kiezen om met Turkish Airlines te vliegen. Ze vliegen op meer dan 200 bestemmingen en hebben in 2016 zelfs een award gewonnen voor beste Europese vliegtuigmaatschappij gewonnen.  

Voorwaarden

De prijs van dit combinatieticket voor jongeren en studenten is afhankelijk van reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €175 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

*Dit combinatieticket is speciaal samengesteld voor jongeren en studenten. Val je niet in deze categorie? No worries, we kunnen je helpen met een vliegticket voor alle leeftijden.  

Neem contact met ons op
Contact KILROY

 

Rondreizen en activiteiten in Sri Lanka en Malediven

Naast het boeken van jouw vluchten kan KILROY je ook helpen met het boeken van tours en activiteiten in Sri Lanka en op de Malediven. Denk hier aan toffe backpacktrips, zeilcruises, duikcursussen of surfkampjes. Bekijk het zelf:  

Contact