Peru, Argentinië & Brazilië

Combinatieticket naar Peru, Argentinië en Brazilië
Vanaf EUR 1.299per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor alle leeftijden
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 3 vluchten
  • ✈️ 12 maanden geldig
Combinatieticket voor reizigers van alle leeftijden naar Peru, Argentinië en Brazilië. Drie bestemmingen in Zuid-Amerika op één ticket met ruimte om er zelf nog meerdere landen aan toe te voegen.

Combineer de gracieuse Tango in Buenos Aires met het aanstekelijke ritme van de Samba in Rio de Janeiro. Top het af met een trekking naar Machu Picchu en je hebt weer heel wat moois van de wereld ervaren.

Met dit studententicket vlieg je op de volgende landen:

  • Brazilië
  • Peru
  • Argentinië

Route

✈️ Amsterdam - Rio de Janeiro // Iguazu Falls - Lima // Buenos Aires - Amsterdam

Combinatieticket Peru Argentinie Brazilie

Roze lijnen & // = zelf over land reizen

Voorwaarden

De bovenstaande prijs is voor iedereen geldig bij vertrek in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn.

Geldigheid

Het ticket is 12 maanden geldig.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat de eerste keer vanaf €75 voor jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Hierna kost het €195 per wijziging, ook voor iedereen die buiten deze leeftijdsgrens valt. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Zelf jouw combinatieticket samenstellen

Zelf jouw combinatieticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact