Noord- & Latijns-Amerika

Combinatieticket Noord-Amerika & Latijns-Amerika
Vanaf EUR 2.415per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor studenten
  • ✈️ 6 vluchten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ Wijzigen vanaf EUR 175,-
Hoe tof is het om van het meest noordelijke puntje van Amerika langzaam naar het zuiden van Zuid-Amerika te reizen, met te gekke tussenstops? Alaska, een roadtrip door Amerika, Midden-Amerika voordat je verder reist door Zuid-Amerika.

Met dit combinatieticket vlieg je op de volgende landen:

  • Verenigde Staten
  • Mexico
  • Costa Rica
  • Chili
  • Argentinië

Route

✈️ Amsterdam – Anchorage – Seattle // San Francisco – Cancún // San José – Santiago // Ushuaia – Buenos Aires – Amsterdam 

Combinatieticket Noord-Amerika Latijns-Amerika
// = geen vlucht, maar zelf over land reizen

Voorwaarden

Dit combinatieticket is te boeken door studenen t/m 33 jaar. Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. Vluchten naar Anchorage (Alaska) zijn er alleen van mei t/m september.

Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn.

Geldigheid
Het ticket is 12 maanden geldig.

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €175 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Zelf jouw combinatieticket samenstellen

Zelf jouw combinatieticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

1.  Anchorage, USA

Begin in Alaska. De meest noorderlijke staat van Amerika. Alaska is perfect om wildlife te spotten in nationale parken. Vanaf hier is het tof de Verenigde Staten te verkennen tijdens een roadtrip over de American Highway!  

2. Seattle, USA

Reis langs de "Pacific Coast Highway" vanaf Vancouver helemaal naar Seattle. Sluit af met een stedentrip, voordat je naar San Fransisco vliegt. Bezoek de Pike Place markten, dans in de grunge muziekscene en kijk waar Starbucks ooit begon.  

3. San Francisco, USA

Voordat je de oostkust van de Verenigde Staten verkent, kun je genieten van een stedentrip in San Francisco. Bezoek "The Rock" - oftwel Alkatraz, ga naar de nationale parken nabij San Fran, of wandel door de kleurrijke stad.  

4. Cancún, Mexico

En dan ben je ineens in Cancún. De badplaats loopt over met Amerikanen, maar is een prefecte uitvalsbasis jouw avontuur door Yucatán te beginnen.  

5. San José, Costa Rica

Costa Rica is het enige land ter wereld zonder leger. Dit prachtige land zit boordevol prachtige natuur en hierdoor zijn er volop activiteiten die je kunt doen. Raas door de boomtoppen, ga raften en hike door regenwouden. Leer surfen in een van onze surfkampen of verken de onderwaterwereld en haal je Padi. Hou je van wilde dieren en natuur? Denk dan eens aan het doen van een vrijwilligersproject. Wil je niet alleen Costa Rica zien? Reis dan verder door Centraal-Amerika.  

6. Santiago, Chili

Chili is jouw eerste stopover in Zuid-Amerika. Vanaf hier zijn er mogelijkheden te over: Santiago de Chile, Paaseiland of naar het geweldige Torres del Paine.

7. Ushuaia, Argentin

Je kunt zelf kiezen welke route jij overland aflegt tussen Santiago de Chili en Ushuaia - het zuidelijkste puntje van Argentinië. Bezoek nationale parken en pak de kans om een cruise naar Antarctica te maken.  

8. Buenos Aires, Argentinië

Voordat je terug naar Amsterdam vliegt, stop je nog in Buenos Aires. Deze kleurrijke en bruisende stad heeft een Europese vibe. Buenos Aires is voor veel backpackers favoriet, misschien kun je er langer blijven en een cursus Spaans doen of een vrijwilligersproject?  

Vragen? Antwoorden vind je hier!  

Heb je vragen over dit combinatieticket of over wereldreizen in het algemeen? Neem dan contact op met onze round-the-world Travel Specialists!   

Stel je vraag over wereldtickets en wereldreizen
Contact KILROY
Contact