Nepal, India, Sri Lanka & Thailand

Combinatieticket naar Nepal, India, Sri Lanka, Thailand en Vietnam
Vanaf EUR 1.375per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 6 vluchten
  • ✈️ Wijzigen vanaf €110
Combinatieticket voor jongeren en studenten naar Nepal, India, Sri Lanka, Thailand en Vietnam. Vijf populaire en veelzijdige bestemmingen in Azië op één ticket, met ruimte om zelfs nog meer landen in Zuidoost-Azië te bezoeken.

Binnen dit combinatieticket hebben we er rekening mee gehouden dat je tussen Bangkok en Ho Chi Minh over land kunt reizen en dus de mooiste stukken niet alleen kunt zien vanuit de lucht. Dit biedt mogelijkheden om vanuit Bangkok bijvoorbeeld via Laos, Cambodja naar Vietnam te reizen.

Met dit combinatieticket vlieg je op de volgende landen:

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • India
  • Nepal
  • Sri Lanka
  • Thailand
  • Vietnam

Route

✈️ Amsterdam – Abu Dhabi – Kathmandu // Delhi – Bombay – Kochi – Colombo – Bangkok // Ho Chi Minh – Abu Dhabi – Amsterdam        

Combinatieticket Nepal India Sri Lanka Thailand

// = zelf over land reizen, geen vlucht

Voorwaarden

Dit ticket is geldig voor jongeren t/m 29 jaar en studenten. Val je niet in deze waanzinnige categorie (we zullen er ooit aan moeten geloven), informeer dan even bij ons wat de kosten en mogelijkheden dan zijn voor de route. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen. 

Geldigheid

Je kunt met dit combinatieticket maar liefst tot 12 maanden wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg de data en of route van je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €110 per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Zelf jouw combinatieticket samenstellen

Zelf jouw combinatieticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

Asian-encounters-middle

Tip! Vrijwilligerswerk in Nepal

Wil je jouw steentje bijdragen, maar geen maanden vrijwilligerswerk doen? Doe dan een vrijwilligerswerkproject van twee weken in Kathmandu, aan het begin van je reis.

Meer activiteiten in Nepal

Tip! Flexibele hop-on hop-off buspas in Laos/Thailand

Pak vanaf Bangkok de backpackers-bus van Stray Asia. Bepaal zelf waar je in en uitstapt tijdens de reis. Na Laos kun je dan weer door naar Vietnam.

Stray buspassen Azië

Stray buspassen Azië
Deze buspassen zijn 12 maanden geldig en worden door backpackers veel gebruikt om vanaf Bangkok door Laos te reizen.
Lees meer
Contact