Latijns-Amerika

Combinatieticket - Latijns-Amerika
Vanaf EUR 1.695per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor studenten
  • ✈️ 4 vluchten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ Wijzigen vanaf EUR 175,-
Mañana mañana! Yep, we hebben het over Latijns-Amerika! Begin in Buenos Aires en reis zelf verder naar La Paz in Bolivia - met allemaal avonturen tussendoor: denk aan de Inca trail of de Amazone jungle. Reis daarna richting Centraal-Amerika voor nog meer avontuur: denk aan zon, zee, strand, dansen etc.

Met dit combinatieticket vlieg je op de volgende landen:

  • Argentinië
  • Peru
  • Costa Rica
  • Guatemala
  • Mexico

Route

✈️ Amsterdam – Buenos Aires // Lima – San José – Guatemala // Cancún – Amsterdam

Combinatieticket Latijns Amerika
// = geen vlucht, maar zelf over land reizen  

Voorwaarden

Dit combinatieticket is te boeken door studenten t/m 33 jaar. Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is geldig bij vertrek in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn.

Geldigheid
Het ticket is 12 maanden geldig.

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €175 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Geen student meer?

No worries. Deze route is voor iedereen beschikbaar, maar hanteert voor niet-studenten andere prijzen. Neem daarvoor contact op met onze Travel Specialists.

Zelf jouw combinatieticket samenstellen

Zelf jouw combinatieticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

1. Buenos Aires, Argentinië

De eerste stop van jouw wereldreis is in Buenos Aires. Deze kleurrijke en bruisende stad heeft een Europese vibe. Buenos Aires is voor veel backpackers favoriet, misschien kun je er langer blijven en een cursus Spaans doen of een vrijwilligersproject? 

2. Lima, Peru

Lima is gelegen aan de kust van Peru en is een perfecte basis als je meer over de Inca's wil weten. Je kunt vanaf hier de Amazones verkennen of doorreizen naar andere highlights van Peru. 

3. San Jose, Costa Rica

Costa Rica zit boordevol prachtige natuur en hierdoor zijn er volop activiteiten die je kunt doen. Raas door de boomtoppen, ga raften en hike door regenwouden. Leer surfen in een van onze surfkampen of verken de onderwaterwereld en haal je Padi. Hou je van wilde dieren en natuur? Denk dan eens aan het doen van een vrijwilligersproject.  

4. Guatemala City, Guatemala

Guatemala is een bruisend land, met een rijke Maya historie. Reis naar het koloniale Antigua, ga hiken bij Lago d'Atitlan, geniet van de jungle bij Rio Dulce, of de prachtige grotten bij Sanquin. Er is hier veel te doen! Op de weg naar Cancún, is Tikal een must-visit!  

5. Cancún, Mexico

En dan ben je ineens in Cancún. De badplaats loopt over met Amerikanen, maar is een prefecte uitvalsbasis voor jouw avontuur door Yucatán.   

Vragen? Antwoorden vind je hier!  

Heb je vragen over dit combinatieticket  of over wereldreizen in het algemeen? Neem dan contact op met onze round-the-world Travel Specialists!

Stel je vraag over wereldtickets en wereldreizen
Contact KILROY
Contact