Johannesburg en Ethiopië

Combinatietickets naar Johannesburg met stopover in Ethiopië
Vanaf EUR 1.175per persoon

Details

  • ✈️ Voor alle leeftijden
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ Gratis stopover in Ethiopië
  • ✈️ 12 maanden geldig
Flexibel combinatieticket vanaf Amsterdam met Ethiopian Airlines retour naar Johannesburg in Zuid-Afrika. Onderweg mag je met dit ticket een stopover maken in Ethiopië.

Met dit combinatieticket vlieg je op de volgende landen:

  • Ethiopië
  • Zuid-Afrika

Onderdeel van dit combinatieticket is een stopover in Addis Abeba, Ethiopië. Je bent zelf vrij om te bepalen hoe lang je hier wilt blijven voordat je weer verder vliegt. Ethiopië is een fantastische bestemming die (onterecht) nog niet op al te veel reislijstjes van jonge backpackers staat. Boek vanuit Addis Abeba bijvoorbeeld een  rondreis langs alle highlights van het land voordat je weer verder vliegt.

Route

✈️ Amsterdam - Addis Abeba - Johannesburg - Addis Abeba - Amsterdam

Combinatieticket Johannesburg Ethiopie

Geldigheid

Dit combinatieticket is geldig voor alle leeftijden en je mag maximaal 12 maanden reizen op deze tickets. 

Reisperiode

De prijs van dit combinatieticket is afhankelijk van reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn.

Zelf jouw combinatieticket samenstellen

Zelf jouw combinatieticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

 

Contact