Brazilië, Zuid-Afrika & Kenia

Combinatieticket Brazilië, Zuid-Afrika & Kenia
Vanaf EUR 1.345per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 4 vluchten
  • ✈️ Wijzigen vanaf EUR 75,-
Dit studententicket neemt je mee naar Brazilië, waar je over land Zuid-Amerika kunt ontdekken. Daarna vertrek je naar Afrika, hier kun je over land van Johannesburg naar Nairobi reizen. De terugreis gaat via Dubai. Een wereldreis met uitersten!

Met dit combinatieticket vlieg je op de volgende landen:

  • Brazilië
  • Zuid-Afrika
  • Kenia
  • Verenigde Arabische Emiraten

Route

✈️ Amsterdam - Salvador de Bahia (Brazilië) // São Paulo - Johannesburg // Nairobi - Dubai - Amsterdam 

Combinatieticket Brazilie Zuid Afrika Kenia DubaiRoze lijntjes & // = zelf over land reizen, geen vlucht

Voorwaarden combinatieticket

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs. 

Geldigheid
Je kunt met dit wereldticket voor studenten maar liefst tot 12 maanden wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf 75euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden

Geldig voor jongeren en studenten

Dit ticket is geldig voor jongeren tot 26 jaar en studenten tot 33 jaar. Val je niet in deze waanzinnige categorie (we zullen er ooit aan moeten geloven), dan is het in de meeste gevallen toch mogelijk om deze route te boeken. Hiervoor gelden mogelijk wel andere voorwaarden en prijzen. Neem hiervoor contact op met onze Travel Specialists.

Zelf jouw combinatieticket samenstellen

Zelf jouw combinatieticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact