Azië & Oceanië

Combinatieticket Azië & Oceanië
Vanaf EUR 1.781per persoon

Details

  • ✈️ Ticket voor jongeren en studenten
  • ✈️ 7 vluchten
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Wijzigbaar vanaf €75
2 continenten in 1 wereldreis! Begin in het prachtige Maleisië, vlieg verder naar Vietnam en maak een overland reis door Thailand. Daarna reis je naar verschillende bestemmingen in Oceanië: reis zelf van Cairns naar Sydney, om vervolgens Nieuw-Zeeland te gaan verkennen. Ga terug naar Azië, dit keer naar Japan - waar je bijvoorbeeld met een treinpas het land kunt verkennen!

Met dit combinatieticket vlieg je op de volgende landen:

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Maleisië
  • Singapore
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Japan

Route

✈️ Amsterdam – Dubai – Kuala Lumpur // Singapore – Brisbane – Cairns // Sydney – Christcurch // Auckland – Osaka // Toyko – via Dubai – Amsterdam

Combinatieticket Azie En Oceanie

// = geen vlucht, maar zelf over land reizen  

Voorwaarden

Dit combinatieticket is te boeken door jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is geldig bij vertrek in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn. 

Geldigheid
Het ticket is 12 maanden geldig. 

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Zelf jouw combinatieticket samenstellen

Zelf jouw combinatieticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

1. Dubai, UAE

Alles is mogelijk in Dubai: ga skiën, relax op het strand, ga sandboarden of shoppen. Het moderne Dubai is een parel in het Midden-Oosten, inclusief lekker weer en goed eten. 

2. Kuala Lumpur, Maleisië 

Je landt in Kuala Lumpur. Verken Maleisië en de rest van Zuidoost-Azië. De meest bijzondere wildlife, adembenemende natuur en mooie cultuur vind je in dit deel van de wereld. Enjoy!  

3. Brisbane, Australië

Het leven is beter met flip-flops. In Brisbane is het weer perfect voor flip-flops! Vanaf Brisbane leer je surfen of leer je duiken. Rij vanaf hier naar je volgende locatie: Cairns! 

4. Cairns, Australië

Het backpackerswalhalla van Australië! Verblijf hier een tijdje om te feesten, te duiken op het grootste koraalrif ter wereld: het Great Barrier Reef of verder te reizen naar Cape Tribulation of the Whitsunday's. 

5. Sydney, Australië

Sydney! Wow! Je Australië avontuur begint in de stad met de prachtige haven, Bondi Beach en the Opera House. Ga naar het supertoffe surfkamp, ga skydiven of huur een campervan voor jouw roadtrip door Australië. 

6. Christchurch, Nieuw-Zeeland

Jouw Nieuw-Zeeland begint in Christchurch: de stad met een levendige muziekscene, een hechte samenleving gelegen in een mooie omgeving. Haal na een stedentrip jouw campervan, spring hier op de bus of reis met een groep langs de hoogtepunten van het Zuidereiland.  

7. Auckland, Nieuw-Zeeland

Het land van de Kiwi's! Verder van huis kom je bijna niet! Maak een roadtrip door Nieuw-Zeeland: dit kan op eigen houtje, met een buspas of georganiseerde rondreis. In 3 weken kun je veel zien, maar 5 weken is nét iets relaxter. 

8. Osaka, Japan

Japan zal zeker een van de hoogtepunten van je reis worden. Met een Japan Rail Pass verken je heel Japan, maar je kunt ook met een groepsreis door Japan reizen. Eet sushi, bezoek hotsprings en beleef toffe avonturen in Japan.

9. Tokyo, Japan

Bezoek trendy Tokyo! Shibuya is een superdrukke en kleurrijke wijk in Tokyo, je ziet hier de laatste fashion- en entertainmentindustrietrends. Daarnaast zijn er veel andere must-sees. Vanaf Tokyo kun je door Japan reizen met de Japan Rail Pass.

Contact