Azië & Afrika

Combinatieticket naar Azië en Afrika
Vanaf EUR 1.595per persoon

Details

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ 7 vluchten
  • ✈️ Incl. belastingen
  • ✈️ Wijzigen vanaf EUR 75,-
Begin in China! Reis zelf van Peking naar Shanghai voordat je verder vliegt naar Bangkok. Verken Zuidoost-Azië vanaf Bangkok, per bus of groepsreis. Eenmaal aan Azië geweld? Dan ben je klaar voor India! Daarna ga je naar de andere kant van de evenaar en verken je Afrika van Kaapstad naar Nairobi.

Met dit combinatieticket vlieg je op de volgende landen:

  • China
  • Thailand
  • India
  • Zuid-Afrika
  • Kenia
  • Verenigde Arabische Emiraten

Route

✈️ Amsterdam – Peking // Shanghai - Bankgok - Delhi // Mumbai - Kaapstad // Nairobi - Dubai - Amsterdam 

Combinatieticket Azië Afrika
Roze lijntjes & // = geen vlucht, maar zelf over land reizen

Voorwaarden

De prijs van dit combinatieticket voor jongeren en studenten is afhankelijk van reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn.

Geldigheid
Het ticket is 12 maanden geldig.

Wijzigingskosten
Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf €75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Zelf jouw combinatieticket samenstellen

Zelf jouw combinatieticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak

 

1. Peking, China

Peking is het begin van jouw wereldreis. Zorg voor een zachte landing en boek een startpakketje. Peking is een goede basis voor jouw backpacktrip door China. Bekijk de Chinese Muur, de Verboden Stad en het Tiananmenplein.  

 

2. Shanghai, China

De snelle stad Shanghai is hypermodern. Doe mee en ervaar de stad maximaal! Zorg ervoor dat je de verdwijnende Shikumen bezoekt in Puxi en stop bij de Yu Yuan Garden.

Skyline van Changhai, China

3. Bangkok, Thailand

Een backpackwalhalla kun je Bangkok wel noemen! Geweldige cultuur, nog beter eten, veel andere backpackers en een perfecte uitvalsbasis voor tours door Thailand, Cambodja, Laos en Vietnam.  

 

4. Delhi, India

Welkom in India, de beste plek een cultuurshock op te lopen... Verken India per fiets, of maak een dagtripje naar de Taj Mahal. Wil je Delhi beter leren kennen? Blijf dan langer en doe een vrijwilligersproject! Vanaf hier kun je zelf overland verder reizen naar Mumbai. 

 

5. Mumbai, India

Mumbai is een stad van contrasten: moderne bruisende stadsdelen en arme sloppenwijken. Je kunt tijdens een stadswandeling zien hoe het er in de sloppenwijken aan toe gaat. Vanaf Mumbai kun je richting Goa of Kathmandu in Nepal reizen.

Mumbai Victoria Station, India  

7. Kaapstad, Zuid-Afrika

Ga niet naar Zuid-Afrika zonder op safari te gaan! Je kunt zelfs vrijwilligersprojecten met wilde dieren doen in Zuid-Afrika! Als je in Kaapstad bent is een hike naar de top van de Tafelberg een must - het uitzicht is er geweldig. Krik jouw adrenalinepeil omhoog boek een pakket met kitesurfen, surfen, duiken met haaien en bungeejumpen!  

 

6. Nairobi, Kenia

Vanaf Kaapstad kun je overland reizen naar Nairobi in Kenia. Je zult een onvergetelijke reis beleven! Vanaf Kenia kun je op safari, de hoogste berg van Afrika beklimmen of chillen op Zanzibar. Hakuna Matata!

Vragen? Antwoorden vind je hier!  

Heb je vragen over dit wereldticket of over wereldreizen in het algemeen? Neem dan contact op met onze round-the-world Travel Specialists!   

Stel je vraag over wereldtickets en wereldreizen
Contact KILROY
Contact