Combinatietickets

Combinatietickets en multi-stop tickets

Voor wie niet op zoek is naar een eenvoudig ticket van A naar B, zijn er de combinatietickets. Met deze tickets combineer je meerdere bestemmingen en vluchten in 1 ticket. Vaak moeilijk te vinden als je niet weet waar je naar op zoek bent. KILROY helpt je erbij.

Veel backpackers die langer de tijd hebben om te reizen, zijn op zoek naar meer dan een retourticket. Je kunt in dat geval kiezen voor een wereldticket (waarmee je de wereld rond vliegt) of een combinatieticket. Een combinatieticket kan bijvoorbeeld een retour Australië zijn met daarin een stop in Thailand en Nieuw-Zeeland. Drie bestemmingen in één dus. En door onze jarenlange ervaring met vliegtickets kunnen we samen met jou zo'n ticket samenstellen.

Betere vliegticketopties met ISIC 

Met ISIC identificeer jij dat je student bent. Hierdoor krijg jij toegang tot deze studenten- en jongerentickets bij KILROY. Naast het boeken van flexibele en voordelige vliegtickets is dit ook gelijk je internationale studenten-ID en krijg je toegang tot meer dan 40.000 kortingen wereldwijd!

ISIC kopen

Contact