Combinatietickets

Combinatietickets en multi-stop tickets

Voor wie niet op zoek is naar een eenvoudig ticket van A naar B, zijn er de combinatietickets. Met deze tickets combineer je meerdere bestemmingen en vluchten in 1 ticket. Vaak moeilijk te vinden als je niet weet waar je naar op zoek bent. KILROY helpt je erbij.

Veel backpackers die langer de tijd hebben om te reizen, zijn op zoek naar meer dan een retourticket. Je kunt in dat geval kiezen voor een wereldticket (waarmee je de wereld rond vliegt) of een combinatieticket. Een combinatieticket kan bijvoorbeeld een retour Australië zijn, met daarin een stop in Thailand en Nieuw-Zeeland. Drie bestemmingen in één dus. En door onze jarenlange ervaring met vliegtickets kunnen we samen met jou zo'n ticket samenstellen.

Als je eenmaal op de bestemming bent aangekomen, is er een ruime keus aan tours en activiteiten die je aan je combinatieticket kunt toevoegen. Blader eens door de mogelijkheden!

ISIC kaart: betere vliegticket opties 

Met ISIC identificeer jij dat je student bent. Hierdoor krijg jij toegang op de studenten- en jongerentickets bij KILROY. Naast het boeken van flexibele en voordelige vliegtickets, heb je ook een internationale studenten-ID, toegang tot meer dan 40,000 kortingen in meer dan 130 landen! Koop jouw ISIC hier!  

Hieronder enkele van onze favoriete combinatietickets:

Contact