De Zijderoute per trein

De zijdeweg per trein

Highlights

  • Toffe groep max. 15 personen
  • Groep tussen 18 - 35 jaar
  • Te gekke reis langs de Zijderoute

Details

  • Treintickets
  • Accommodatie
  • Transfers
  • Honcho's
De wereldberoemde Zijderoute is perfect te bereizen met de trein. Reis met de trein door enorme woestijnen, langs prachtige bergketens - net zoals Alexander de Groote, Genghis Khan en Marco Polo deden. Ontdek het oude Persië en de weg die de karavaan aflegde voor de thee-, zijde- en kruidenhandel. Deze treinreis is uniek, weinig mensen gingen je voor!
Duur: Vanaf 24 dagen
Landen: Turkije, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazachstan, China

Bereis de Zijderoute per trein met een groep

Deze treinreis over de Zijderoute is ontzettend uniek. Wil je zeker weten dat je met een toffe groep jonge mensen op pad gaat (tussen 18-35 jaar), neem dan de Vodkatrain. Je reist met maximaal 15 jongeren door Turkije, Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazachstan en China (of andersom). Je kunt zelf kiezen of je samen erop uit gaat, of alleen de treinreis langs de Zijdeweg gezamelijk doet. Er is geen gids in de trein, maar er zijn wel Honcho's die jou op bestemming mee op sleeptouw nemen.

Wat is een Honcho?

Als de trein op een bestemming van de Zijderoute stopt, helpt de Honcho - een local - je met het vinden van de toffe toeristische trekpleisters en hotspots voor eten en drinken. De rol van de Honcho stemmen jullie samen af: het varieert van een kladblaadje met de richting tot een diner bij de familie van de Honcho.

Wat zit er bij de treinpas door langs de Zijdeweg?

Alle treintickets voor de Zijderoute zijn inbegrepen. De Marco Polo route van de Vodkatrain duurt 24 dagen Eastbound en 25 dagen Westbound. Ook accommodatie, transport, tranfers en contact met Honcho's is in de prijs inbegrepen. Je bepaalt zelf hoe je de rest van je reis indeelt.

Contact