Transsiberië en Transmongolië Express

De Transsiberië en Transmongolië Express boek je via KILROY

Highlights

  • Toffe groep max. 15 personen
  • Groep tussen 18-35 jaar
  • Geweldige overland treinreis

Details

  • Treintickets
  • Accommodatie
  • Transfers
  • Honcho's
  • Hulp bij visum in Mongolië
Met de trein dwars door Rusland, Mongolië en China aan boord van de Transmongolië Express is een geweldige ervaring. Van prachtige paleizen en tuinen in Peking, dwars door het hart van Azië - Mongolië, door naar Siberië, de historische stad Irkutsk en het meer Baikal. Ga daarna verder met de Transsiberië Express naar Moskou en St. Petersburg. Er is geen enkele treinreis zo veelzijdig en adembenemend als deze.
Duur: vanaf 12 dagen
Landen: Rusland, China, Mongolië

De Transsiberië en Transmongolië Express zijn dé manier om door Rusland, Mongolië en China te reizen. De treinreis is een bestemming op zich - je ontmoet locals en reist met andere backpackers. Je bent vrij en flexibel - en je legt enorme afstanden af met de trein (tot wel 8515 kilometer!): hoe cool is het dat je de ultieme toeristische ervaring, samen met locals beleeft...

Transsiberië en Transmongolië Express via KILROY

Als je jouw treinpas door Rusland, Mongolië en China bij KILROY boekt weet je zeker dat je met een supertoffe groep op reis gaat. Met maximaal 15 andere reizigers tussen de 18 en 35 ga jij het avontuur aan. Deze treinreis is inclusief - logisch - treinkaartjes, maar ook accommodatie, transfers en een Honcho. 

Leuk die Honcho's - maar wat is dat?

Honcho's zijn jouw beste vriend tijdens de Transmongolië Express. Zodra je uitstapt in een stad ver weg, deelt de Honcho zijn leven tijdelijk met jou (indien gewenst). De Honcho neemt je mee op sleeptouw, vertaalt bijvoorbeeld de menukaart voor je of laat je zien waar je lekker kunt eten of goed kunt stappen. Ook weet jouw Honcho precies waar de toeristische trekpleisters zijn - live like a local!

Transsiberië en Transmongolië Express - de route

We bieden verschillende Transsiberië en Transmongolië treinreizen aan. Vertrek je vanaf China? Kies dan een "westbound" route en reis je vanuit Rusland of Turkije, kies dan een "eastbound" route. In het routeoverzicht zie je hoe lang de reis duurt en vanaf waar je vertrekt.  

Contact